Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
D.Kiev kazanır
-
Eğer maç berabere bitseydi,1 puan çok iyi sonuç ama keşke bunu hak ederek,iyi bir oyunla alsaydık diyecektim.Kiev hak ettiği galibiyeti,son saniye golüyle aldı.Gol olmadan önce hissettim gol olacağını.Carvalhal gibi kalitesiz bir hocayı takımın başına getiren yönetime teşekkürler.Acaba merak ediyorum Şifo Mehmet,Yılmaz Vural gibi hocaların ne eksiği var bu elin Portekizlisinden.Evet,golü yiyince çıldırdım ama yenildiğimiz için bunları söylemiyorum.Eğer maç berabere bitseydi yine söyleyecektim çünkü maçı seyrederken yine çıldırıyordum.Edu 70.dakiya kadar eli belinde geziyor,hoca hala oyunda tutuyor,akıl mantık alacak iş değil.Benim göremediğim ve hocanın gördüğü ne var bu adamda anlamakta gerçekten çok güçlük çekiyorum.Orta sahada pas yapamıyoruz,hücumda çoğalamıyoruz,rakip iyice oyundan düşmüş ama Fernandes gibi bir oyuncuyu almak aklının ucundan bile geçmedi herhalde.Tabii sahada mükkemel bir Beşiktaş vardı ya,ne gerek var canım işleyen düzeneği bozmaya! Her maçtan sonra bu senenin de yalan olacağına dair düşüncelerim malesef ağırlık kazanıyor.Bu durumda payı olan herkese yazıklar olsun.
Mesaj Yetkileri