1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: [12.0.0] Sabri Sarıoğlu

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Perpetua, sizin savunma şekliniz aslında yanlış. Yani "oyunda zaten o kadar iyi orta açamıyor" demek yerine, "hayır kardeşim crossing yeteneği 14 olacak seviyede Sabri'nin, gerçekte şu şu sebeplerden dolayı ortaları isabetsiz oluyor ama tekniksel olarak orta açma yeteneği gökhan gönül'den daha iyi, şu şu sebeplerden dolayı..." deseniz zannedersem herkes rahatlamış olurdu, tabii sizin takdirinize kalmış bir durum
    Valla hangi yolu denersen dene anlatamiyorsun. Bu dedigin sekilde de yazdim, farkli sekilde de yazdim, ozelden de anlattim. Anlamak istemiyorlar herhalde.

Gelecek sene bu kadar detayli arastirma bolumu acma konusunda bile emin degilim bu son 1 haftadan sonra. Kimsenin fikrini almadan, elestirilere kulak tikaip bu isi 10 seneden fazladir yapan arastirmacilari cok daha iyi anliyorum artik.

Begenmeyen de kendi yamasini yapar ve oynar. Iyilikten anlamayanlar kazanir, iyilikten anlayanlar da gume gider bu arada.

Mevkisel olarak Sabrinin AMR oynadıgı hic bir macı hatırlamıyorum(Rijkaard ile 1-2 mac dısında) , sadece kanat oynama becerisinden bunu yüksek göremeyiz. 14 fazla olmus , 13 veya 12 daha mantıklı diye dusunuyorum.

IMPORTANT MATCHES konusunda ise 12 nin biraz az kaldıgını , bunun 13 olması gerektigini düsünüyorum. Kariyerine bakarsanız aklıma sabri nin en iyi oynadıgı macların milli takımdaki yüksek oneme sahip olan maclar oldugu geliyor. Sene olarak biraz geriye gitmemiz , oyuncunun bu tecrübeyi zamanla kaybetmeyecegini gösterir diye dusunuyorum.. 12 yerine 13

Mesaj Yetkileri