-
Oyuna Türkçe'yi eklemelerinin onlar için ekstra bir masraf olacağını sanmıyorum en azından dişe dokunur bir masraf olmaz ama burada problem adam bakıyor ; bu ülkede çok fazla kişi bu oyunu oynuyor fakat sadece %2,%3 artık herneyse o kadar kişi orjinal alıyor.Adam niye böyle yere ekstra bir hizmet versin ki,korsan kullanıp herkese de korsanı tavsiye eden ülkenin dilini niye koysun ki.Mantıkları gayet basit aslında ne kadar az korsan o kadar fazla hizmet.Ben öğrenci olmama rağmen son 4 oyunu orjinal aldım,Türkçe beklentim olduğu için değil 1 yıl boyunca deliler gibi oynadığım oyunun hakkını,üzerinde emeği olan kişilerin kazancını gözetmek için.İsterlerse 10 yıl daha Türkçe eklemesinler ama ben bu oyunu oynamaya devam ettiğim sürece orjinal alacağım,sonuçta bu oyundaki herşeyi anlamama yetecek kadar İngilizcem var.Eğer oyunu anlamıyorum diye Türkçe isteyen kişiler olursa alsın sözlüğü araştırsın en azından kendilerine yararı olur.
Uzun lafın kısası bu oyunu benim gibi günde saatlerce oynayan kişilerin orjinal almasını isterim en azından ortadaki emeğe karşılık.Artık maddi durumla alakalı bir konu da değil bu;gelip burada Türkçe'yi tartışabiliyosanız evinizde internetiniz var demektir,ayda yaklaşık 60-70 lira internet faturası ödeyen bi adama yılda 70 lira oyuna vermek kesinlikle koymaz.
Mesaj Yetkileri