man united-city... balotelli 1-0 yaptı... why always me yazan tshirt ü görülmeye değerdi![]()
man united-city... balotelli 1-0 yaptı... why always me yazan tshirt ü görülmeye değerdi![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Balotelli sıradıışı yeminle![]()
Balotelli Y2J'i hatırlattı o t-shirt ile. Düşünüyorum da
I'm best in the world and what i do yazsa daha güzel olurdu.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
why always me ne demek ?
bu arada tirübün dergi balotellinin evinde havai fişekle oynarken yangın çıkardını falan söyledi doğrumu bu![]()
Niye hep ben? demek abi
Bu arada City 3ledi. Bizim de kupon gitti. Manu gol atamaz bu saatten sonra![]()
Aman Allahım..
Manchester United fena dağıldı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Manchester'ın kırmızı tarafı için bugün kara bir gün yaşandı ..![]()
bu nedir abi![]()
City'nin muhteşem bir kadrosu var. Dzeko, Nasri, Kolarov gibi isimler kulübede bekletilecek kadar geniş bir kadro. Hatta sorunlu Tevez'i de City'nin oyuncusu olarak saydığımızda kalite daha da artıyor. M.United'ın 10 kişi kalmasından sonra bu yetenekli adamların M.United'ı affetmesi beklenemezdi. Balotelli 2 gol attı, Dzeko 10-15 dakika kala girip 2 gol attı, hattrick fırsatını kaçırdı falan ama bana göre maçın yıldızı Silva. Verdiği paslarla, oyunu yönlendirmesiyle resmen şov yaptı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk bu farkı görünce, United yeniyor zannettim; ama tam tersiymiş.![]()
Man.City'nin 6-1 yendiğini öğrendiğimde bir çok kişi gibi şaşırdım.Lige çok iyi başladı City,bakalım devamını getirebilecekler mi.
So what?
Saike
Dışarda olduğum için maçın sonucunu bilmiyordum kardeşimle aramda şu konuşma geçti![]()
- Abi maç bitti.
+ Kaç kaç ?
- 6-1 Manchester.
+ Oooo
- (oo demeye devam ederken)Ama City.
+ Haaaa.
![]()
Herşeye rağmen..
Why always me United ?
aramızdan kimsenin gördüğünü de sanmıyorumen son evinde 81 yıl önce yemiş 6 golü
![]()
eto'o bitmiş.
İyi oldu.United'ı hiç sevmezdim..
6-1
İçimin yağları eridi![]()
Çok şaşırdım yahu bu skora duyunca inanmadım arkadaşa hadi oradan dedim ama doğruymuş.