Ligde 21. Hafta
Evimizde Elazığspor'u Ernani ve Gökhan Vuran'ın ilk yarıdaki golleriyle 2-0 yendik...Zaten goller gelmeden önce rakip 10 kişiydi rahatlamıştık...
Ligde 22. Hafta
Kani berbattı her gelen şutu içeri aldı zaten mecburiyetten oynuyor Harun ve Cüneyt sakatama mücadelemiz takdire şayandı 4-1'den sonra kopmadık en azından...Direkten dönen 1 topumuz vardı gol olsa 1 puanı alabilirdik...
Ligde 23. Hafta
Göztepe karşısında 54. dakika da Berat'ın attığı golle 1-0 galip gelmeyi bildik...Maç sonu Berat yaptığı açıklamada "Futbolu burada bırakacağım hedefimiz bu sezon Süper Lig'e çıkmak dedi..."
Ligde 24. Hafta
Tavşanlı Linyit'i İlkay( 2 ) ve Zafer Aydoğdu'nun golleriyle 3-1 yendik...Bu galibiyet ile ligde 3. sıraya oturduk...İlkay maç sonu yaptığı açıklamada "Futbol kariyerimin en iyi sezonunu geçiriyorum amacım bu sezon gol kralı olmak..." dedi.
Ligde 25. Hafta
Buca karşısında tek kale oynamamıza rağmen Şaban'ın 2 penaltı yapmasıyla sahadan mağlup ayrıldık...Şaban maç sonu çok üzgün görünürken yaptığı açıklamada "Çok üzgünüm sezonun geneline bakarsak iyi oynadığımı düşünüyorum bu maçta kendime nazar değdirdim hocam da beni haklı olarak oyundan aldı kendimi affettireceğim..." dedi.
Ligde 26. Hafta
Maalesef 2 kere beraberliği yakalamamıza karşın 90+3'te Gaziantep BB'nin duran top golüne engel olamadık ve sahadan puansız ayrıldık...
Ligde 27. Hafta
Giresunspor'u 2-0 yenerek 2 maçlık mağlubiyet serimize son verdik...Ligde kıyasıya mücadele devam ediyor...Puan durumunu 31. haftada ekleyeceğim...

ama mücadelemiz takdire şayandı 4-1'den sonra kopmadık en azından...Direkten dönen 1 topumuz vardı gol olsa 1 puanı alabilirdik...