Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şöyle bşi var sanırım dienarlarda yüzde on indirim var bugün o yüzden öyle sanırım herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

ve oyunum bu sabah geldi...ancak kurulum yaptim ve oynamaya başladım...

Tabi ki startı GALATASARAY ile yaptim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

D&R'da eğer mağazadan alırsanız oyun 79 TL'den satılıyor.

71.99 TL olan fiyat internet satışları içindir ki kargo da D&R tarafından ödedir. Vizeler biter bitmez ben de buradan alacağım

Nesil
    2007

Vatan'da hali hazırda 68 TL, WorldCard-Axess 10 taksit.Ancak beklemek isteyenler için Vatan arada bir %25 indirim yapıyor, gerçi önce bindiriyor sonra indiriyor ama, biraz daha ucuza gelir; 60-68 TL arası olur fiyatı indirimle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine uyarı yapayım Vatan'da 68 TL ama kargo ücretini siz ödüyorsunuz 10 TL aman dikkat dün son anda farkına vardım

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Yine uyarı yapayım Vatan'da 68 TL ama kargo ücretini siz ödüyorsunuz 10 TL aman dikkat dün son anda farkına vardım
    Yuh 10 TL mi

D&R'da en çok satanlarda FM 2012 birinci sırada.Umarım SIGAMES görür bunu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Yuh 10 TL mi

D&R'da en çok satanlarda FM 2012 birinci sırada.Umarım SIGAMES görür bunu
    Evet 75 TL üzeri alışverişlerde kargoyu Vatan karşılıyormuş son anda gördüm altta ufak yazıyor. Oyunun 68 TL olduğunu düşünürsek

Bu sene steam'den aktif edilme mevzusu orjinal satışlara büyük oranda yansıyacak bence. Umarım gereken sayılara ulaşırız da FM 2013 Türkçe olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vatanda 75 tlden az alışverişlerde kargoyu siz ödüyosunuz yanında bi on liralık bişi daha alın ucuza denk getirmek istiyosanız ki zaten 78 lira ediyo aynı para bi iki milyonluk da bişi yokki vatandan alasın

arkadaşlar steam üzerinde oyun alırken taksit yapılıyormu acaba bilgi verirseniz sevinirim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ejder20284 View Post
    arkadaşlar steam üzerinde oyun alırken taksit yapılıyormu acaba bilgi verirseniz sevinirim
    hayır kredi kartı tek çekim.

taksit için d&r dan veya ARALgame.com dan bakabilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default D&R Gibi Mağzalardan Oyun Alımı ..

Oyun çıkmış fakat bir sürü yazı okudum steam'den bişeyler yapmak gerekiyor falan gibilerinden.Fazlada vakıf olmadığım konular o yüzden pek anlamadım.

Oyunu 1i ile 5i arası D&R'dan alacağım.Sonrasında yapmam gereken işlemler ile ilgili tam net bir bilgisi olan varsa basamaklayarak anlatırsa sevinirim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

buradan steam ile ilgili bilgiyi alabilirsin.
    http://www.turksportal.net/makale/fm/1017/
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

D&R' den aldım son 3 seneki gibi. 80 tl' ye geldi.

İlk defa orjinal fm aldım bu sene inşallah seneye türkçe dili paketinide eklerler.Herkese iyi oyunlar

arkadaşlar bi sorum olacak oyunu kutusuz olarak aldıgımızda cd key bize mail olarak mı gönderiliyor bilgisi olan var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by önc1199 View Post
    arkadaşlar bi sorum olacak oyunu kutusuz olarak aldıgımızda cd key bize mail olarak mı gönderiliyor bilgisi olan var mı?
    Evet, mail yoluyla.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Evet, mail yoluyla.
    saoll kardesim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şöyle bir sıkıntıda var evinde interneti olmayan DVD alsalar dahi steamden aktif edemediği için nasıl oynuyacak. Bir iyi tarafı ama kötü tarafıda var..
    Aynınısı bende sordum bir defa bağlanmak yetiyormuş oyunu oynayabilmek için, oda key'i aktif etmeliymişiz.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aynınısı bende sordum bir defa bağlanmak yetiyormuş oyunu oynayabilmek için, oda key'i aktif etmeliymişiz.
    Oyunu aktif ettikten sonra,internet bağlantısı kesilse bile oyunu oynayabiliriz değil mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Efkans1903 View Post
    Oyunu aktif ettikten sonra,internet bağlantısı kesilse bile oyunu oynayabiliriz değil mi?
    evet oynayabilirsiniz
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Teşekkürler.

Quote Originally Posted by önc1199 View Post
    Burayı bende biliyordum epey bi inceledim uygun gördüm uygun fiyata aldım
    Çok sitem ettik SI'ye ama yine dayanamadık oyunu almamaya. Bizim de alışkanlığımız bu.

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    Çok sitem ettik SI'ye ama yine dayanamadık oyunu almamaya. Bizim de alışkanlığımız bu.
    Aynen öyle olacak galiba söz vermiştim almayacağıma ama olmayacak dayanamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi kaç sitede türkçe yama çalışmaları başladı çıkar çıkmaz bende alıcam bi tane

İnternet üzerinden D&R'ın oyunu 72 TL'ye sattığını oyunu mağazadan 80 TL'ye alıp eve geldiğimde öğrendim. Cumartesi Ankarada ki D%R mağazalarında gelmişti oyun..
    Bu arada FM 2012 aldığım ilk orjinal oyun geçmş serilerde korsan oyunların çıkardığı sıkıntıdan o kadar bunaldım ki artık dayanamadım ve orjinal aldım bu sene..

oyunu d&r' dan almayı düşünüyorum ama oyunu steam üzerinden bir kere aktive ettikten sonra istediğim kadar pc' ye sorunsuzca yükleyip oynayabilirim değil mi? Hem evde hem de işteki bilgisayarda kurup oynamak istiyorum çünkü FM 2012'yi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

evet istediğin kadar bilgisayara bir STEAM hesabu üzerinden kurabilirsin. Bu hesap ile oturum açtığın her bilgisayarda oyunu indirip oynayabilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

28. Question

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Steam üzerinden aktivasyon olacak, yani oyunu kurarken seriali gireceğiz sonra steam üzerinden. Sanırsam zaten kurarken steam otomatik olarak aktivasyon ediyor.
    Ben bu konuyla ilgili tam olarak bilgi sahibi değilim.Tamam steam üzerinden aktive edilerek oynanıyor .Ama mesela ben oyunu kurdum daha sonra format attım ya da oyunu sildim bir şekilde.Daha sonra tekrar kurarken sorun oluyor mu? Ya da bunun kurulum sayısı gibi bir sınırı var mı bilmiyorum.Bir sınır varsa bu kutulu olarak almakla sanal ortamdan key almak arasında değişen bir özelliğe mi sahip onu da bilmiyorum.Bilen varsa cevabını bekliyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Ben bu konuyla ilgili tam olarak bilgi sahibi değilim.Tamam steam üzerinden aktive edilerek oynanıyor .Ama mesela ben oyunu kurdum daha sonra format attım ya da oyunu sildim bir şekilde.Daha sonra tekrar kurarken sorun oluyor mu? Ya da bunun kurulum sayısı gibi bir sınırı var mı bilmiyorum.Bir sınır varsa bu kutulu olarak almakla sanal ortamdan key almak arasında değişen bir özelliğe mi sahip onu da bilmiyorum.Bilen varsa cevabını bekliyorum
    sorun olmuyor.

STEAM uygulamasını tekrar ücretsiz olarak indiriyorsun.

STEAM kullanıcı adın ve parolanla giriş yapıyorsun

Menüden View > View Game library ye giriyorsun orada FM 2012 listeleniyor.
    üzerine geliyorsun download yapıyorsun, kuruluyor ve oynamaya kaldığın yerden devam ediyorsun.
    Tabi format öncesi kayıtlı oyun veya oyuna eklediğin grafik paketlerinin yedeğini almazsan bunları göremezsin.

Kurulum sınırı yok.

Kutulu alırsan 2.4 gb gibi boyutta bir dosya indirmek zorunda kalmazsın. STEAM KEY satın alırsan bu boyutu download yaparsın.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Ben bir arkadaşımla beraber alabilirim oyunu o zaman bir sorun olmaz değil mi?Sadece steam üzerinden offline olmak gerekecek sanırsam,onun dışında birşey yok.

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri