Evet ben de tam Song'un yürüyüşü benim de aklıma geldi, bahsedecektim. Siz de çocukluğunuzda onun gibi yürümüş te olabilirsiniz.Originally Posted by nart_susruko
![]()
Ama Timsah yürüyüşü Bursaspor'umuza ait sembolik bir sevinç gösterisi.![]()
İnş. yeni sezonda timsah yürüyüşlerimizi bol bol yaparız.
HeheOriginally Posted by bursa_mc
ben de çok isterim ama geçen sene Antalya maçındaki protestolardan sonra Guinness rekorlar kitabına girmek için kilometrelerce uzunluğunda yapılacak Timsah Yürüyüşü de iptal edilmişti. İnş. Sn.Murat Yanıklar tekrar bunu gündeme getirir de tüm dünyaya kilometrelerce uzunluğundaki timsah yürüyüşünü göstermiş oluruz. Çünkü ilginç Guinnes Rekorları tüm dünyada
Haberlerde gösteriliyor. Düşünsenize hertaraf yeşil - beyaz ve kilometrelerce uzunluğunda timsah yürüyüşü ve mahşer meydanı gibi kalabalık ve yapılan tezahüratlar, yakılan yüzlerce meşaleler. Gösteri bilttikten sonra onbinlerce kalabalıktan kopan müthiş çığlık ve alkışlar. Ben az bile söyledim. Çünkü böylesine Bursaspor sevdalısı ateşli bir şehirde bu Timsah Yürüyüşü Guinness Rekor organizasyonunda ortalık yıkılır. Millet zaten heyecan arıyor. Bu sene bu rekor denemesi tekrar gündeme gelebilir.