NOT : Arkadaşlar, yukarı satırda heavy86 ve okartal kullanıcı isimli arkadaşlarımızın katılımını hepinizden bekliyorum. Bu şekilde spekülasyonlar yaratabilirsiniz. Kariyer daha eğlenceli hale gelecektir.
NOT : Arkadaşlar, yukarı satırda heavy86 ve okartal kullanıcı isimli arkadaşlarımızın katılımını hepinizden bekliyorum. Bu şekilde spekülasyonlar yaratabilirsiniz. Kariyer daha eğlenceli hale gelecektir.
FM Gazetesi
KARTAL GOLÜ SEVİYOR !
Beşiktaş, ligin son bölümlerine doğru iyice açılmaya başladı. Lig'de son 4 maçında 13 gol atan siyah beyazlılar bugün Bony'nin hattrick yaptığı maçta Mersin İ.Y.'nu 4-3 malup etti.
Goller :
[YOUTUBE="5QVcMeq8NOc"]Goller[/YOUTUBE]
Puan Durumu :
FM Gazetesi
Beşiktaş, Rubin Kazan ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gökdeniz Karadeniz ile sözleşme imzaladı. Bu oyuncunun sezon sonu Beşiktaş'a imza atacağı haberi geldi. Beşiktaş bu transfer ile ortasahasının her yönünde oynayacak bir joker oyuncu bulmuş oldu.
FM Gazetesi
HER MAÇ BİR HATTRİCK !
Beşiktaş, bu haftada farklı geçti. Bu seferde rakip kaleleri 3 kez havalandıran Piscu, adeta spekülasyonlara yanıt verdi ve ben buradayım dedi. Bir gol de Bony'den geldi.
Goller :
[YOUTUBE="0NGYe4PnwPA"]Goller :[/YOUTUBE]
Puan Durumu :
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın daha önce anlaşmaya vardığı Gökdeniz Karadeniz, mali sebepler dolayısıyla iptal edildi. Anlaşılan o ki, Beşiktaş maddi anlamda zor günler geçiriyor.
FM Gazetesi
O değilde G.antep şampiyon olurdu eski Lig usülü olsaydı.
Kariyerinde başarılar dostum takipçinimhilesiz oynadığın kesin ve bu da benim için kariyeri takip etmeyi kesin kılıyo
başarılar..
gutiyi satıp gökdenizi almak pek orantılı değil gibi..defans konusunda bende katılıyorum sorun var gibi ama defanstaki isimlerde iyi..sidnie ve bebeyi sezon sonu alma ihtimalin nedir
BEŞİKTAŞ'TAN PLAYOFF İÇİN GÖZDAĞI !
Beşiktaş, son günlerdeki formda oyununa Fenerbahçe maçınıda ekledi. Rakibini 4-0'lık rahat bir skorla geçti. Böylece Beşiktaş, derbi kazanamama stresini de üzerinden atmış oldu. Bony yine gollerine devam etti. Beşiktaş'ın bu galibiyeti ile Gaziantepspor 1. olurken, Fenerbahçe 2. Beşiktaş 3. ve Galatasaray ise 4. sırada Playoff'lara kaldı.
Goller :
[YOUTUBE="aUFz7t_vlPQ"]Goller[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
SPOR TOTO SÜPER LİGİNDE İLK PLAYOFF HEYECANI !
FM Gazetesi
Muhammed'i bir sene sonra merak edenler için paylaşayım arkadaşlar. Güç çalıştırdım özellikle ve iyi bir antrenman programı ile gelişiminden memnunum. Gücünü bir sezonda 3'e çıkardım.
FM Gazetesi
sence 2 sene sonra ne olur muhammet..çok mu iyi olur normal mi kalır..bazı özellikleri çok düşük fizik özellikle..playoff ta başarılar bu arada zor grup tabi
Türkiye için yeterli olabilir Muhammed ama avrupa için pek olmaz gibi geliyor bana.
Kariyerin oldukça iyi ve çok süslü acıkcası hosuma gitti , başarılar diliyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
muhammed'in sezon istatistikleri nedir?
bir de bu bony'yi nereden kaça aldın? takımı sırtladı.
bony i heralde herkes alcak bu oyundaiyi gözdağı vermişsin dostum umarım şampiyon olursun
![]()
Henüz olmayabilir. Büyük maçlar için konuşuyorum ama. Küçük maçlarda ben çok başarılı olacağına inanıyorum.
Çok teşekkürler
Ayrıca şu anda Valencia izliyor yıldızımızıBony'i de 2.8 milyon Euro'ya aldım ve şu an 3 milyon oldu fiyatı.
Kesinlikle. Sezon sonunda gol sayısını flan paylaşacağım.
FM Gazetesi
Spor Toto Süper Ligi'nde Playoff heyecanı başladı sevgili futbol severler. İlk maçlar mükemmel bir çekişmeye sahne oldu. Özellikle Beşiktaş Gaziantep karşılaşması inanılmaz bir mücadeleye sahne olurken, Karakartallar 1-0 geriye düştükleri zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Goller Egemen'den ve Velikonja'nın kendi kalesine attığı gol ile geldi. Antep'in tek golünü ise Sosa kaydetti.
Goller :
[YOUTUBE="GIVZGwEnx3k"]Goller[/YOUTUBE]
Haftanın sonuçları :
FM Gazetesi
KARTAL ACIMADI !
Beşiktaş, Playoff ikinci mücadelesinde Fenerbahçe'ye acımadı. Rakibini yendiği ligdeki son mücadelede olduğu gibi bu maçta da oldukça üstün bir oyun ortaya koydu.
Beşiktaş, sonunda güven vermeye başladı. Sezon içinde gerek teknik direktör hakkında, gerekse oyuncular hakkında ortaya çıkan spekülasyonları en iyi şekilde bastırdı Karakartal. Şampiyonluğa doğru emin adımlarla giden Siyahbeyazlılar, ikide iki yaparak büyük avantaj sağladı. Goller Ersan ve Bony'den geldi.
Goller :
[YOUTUBE="os3uMHE72Ug"]Goller[/YOUTUBE]
Toplu sonuçlar ve puan durumu :
FM Gazetesi
geriden iyi koştun, helal olsun
taktik nedir?
BEŞİKTAŞ GALİBİYETE ABONE !
Beşiktaş, derbi ayırmaksızın ezip geçiyor. Teknik direktörün verdiği demeçlerde, kendine ve takıma olan güveninden söz etmişti. Haksız olmadığını gösteriyor genç teknik adam. Beşiktaş, Sarı kırmızılıları Bony'nin attığı gol ile 1-0 malup etmeyi başardı ve puanını 9 yapmış oldu böylece. Gol 3. dakika da gelirken, maçta birde kırmızı kart vardı.
Goller :
[YOUTUBE="2BO2OxxFM_c"]Goller[/YOUTUBE]
Toplu sonuçlar ve puan durumu :
FM Gazetesi
FUTBOL ANALİZ
Sevgili futbol severler hepinize merhaba. Bu programımızda kısaca Beşiktaş'ın son maçlarında ki performansını inceleyeceğiz sizlerle.
Beşiktaş, lige büyük umutlarla başlayıp, sezon ortalarında taraftarını istikrarsız oyunuyla hayal kırıklığına uğratıp, medya tarafından yerden yere vurulmuş bir kimlikte idi. Gerek sattığı oyunculara gelen, gerekse yeni transfer ettiği oyunculara yönelik bir çok olumsuz eleştiri geldi yerel medyadan.
Beşiktaş Playoff'lara 1. sırada girmedi ama açık ara olan farkı indirerek şu an playoff'larda puan olarak öne geçmiş durumda. Morallerin yerinde olduğu siyah beyazlı ekip, üç kere üst üste oynadığı ( ikisi Fenerbahçe birisi Galatasaray ) maçlarını rahat geçti. Bu maçların arasında bir de Spor Toto Süper Lig birincisi Gaziantepspor yer alıyor. Antep'i de 2-1'lik skorla geçen Siyah beyazlılar, Şu anda Playoff lideri konumunda ve şampiyonlukta emin adımlarla yürüyor. Şu an geride üç maçı kaldı.
Beşitaş sırasıyla, Gaziantepspor (İnönü) , Fenerbahçe ( Şükrü Saraçoğlu ) ve Galatasaray ( İnönü ) ile karşılaşacak. İşte Beşiktaş'ın son bir ayda oynadığı birbirinden zorlu maç sonuçları ;
FM Gazetesi
Beşiktaş'ta son maçta kırmızı kart gören Nino Paraiba, Federasyon tarafından 2 maç cezaya çarptırıldı. Brezilya'lı Nino, Playoff en son mücadelesi Galatasaray maçına kadar forma giyemeyecek.
FM Gazetesi
Beşiktaş, Gaziantepspor'u bu sefer 2-0 geçti. Goller Piscu ile penaltıdan geldi. Ayrıca Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesin sonucunda Beşiktaş puan farkını açmış oldu.
Goller :
[YOUTUBE="NrjjQMcTIg0"]Goller[/YOUTUBE]
Haftanın sonuçları ve puan durumu :
FM Gazetesi
Beşiktaş'ta bir diğer kanat back'i de 2 hafta olamayacak. son maçta sakatlanan Gabriel, 2 hafta takımla antrenmanlara katılamayacak.
Diğer yandan yine son maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören Bony, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
FM Gazetesi