Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 25.58%
  • Berabere

11 25.58%
  • Fenerbahçe

21 48.84%
1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Ama hakikaten Alex'te ne şans var be hocam Top gitti direğin öyle bir yerine çarptı ki Alex'in vurmasına gerek kalmadan dizine çarpıp kaleye girdi topta Alex'te birbirlerini çok seviyorlar
    Geçen sezonda en çok eleştirilen Baroni'ydi, resmen level atladı adam Çok iyi gol atmış, o mesafeden iyi yere göndermiş topu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ama hakikaten Alex'te ne şans var be hocam Top gitti direğin öyle bir yerine çarptı ki Alex'in vurmasına gerek kalmadan dizine çarpıp kaleye girdi topta Alex'te birbirlerini çok seviyorlar
    Geçen sezonda en çok eleştirilen Baroni'ydi, resmen level atladı adam Çok iyi gol atmış, o mesafeden iyi yere göndermiş topu.
    Aynı şans Alex'in Cenk'ten seken topta ayağına çarpıp auta giderken niye yoktu ? Yada Bienvenu vurduğunda Cenk'in nasıl bir refleksse eliyle çeldiği pozisyonda neden yoktu anlam veremedim .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aynı şans Alex'in Cenk'ten seken topta ayağına çarpıp auta giderken niye yoktu ? Yada Bienvenu vurduğunda Cenk'in nasıl bir refleksse eliyle çeldiği pozisyonda neden yoktu anlam veremedim .
    Bende senin bu dediğin şeye anlam veremedim, pozisyonla ilgili düşüncemi birazda esprili bir şekilde paylaşmak istedim, nedir bu çıkışlarınız anlamıyorum... Herkes avukat olmuş burada hep savunma hep savunma.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bende senin bu dediğin şeye anlam veremedim, pozisyonla ilgili düşüncemi birazda esprili bir şekilde paylaşmak istedim, nedir bu çıkışlarınız anlamıyorum... Herkes avukat olmuş burada hep savunma hep savunma.
    Niye bu kadar sert anladınız bende bunu anlamadım . Bende orda olan şans neden orda olmadığından bahsettim ki ben örnekleri çoğaltabilirim en az 3-4 gol pozisyonunda şanssızlık yüzünden kaçırdık neyse bu kadar konuşmak skora etki etmicek ne de olsa ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Şans demek her posizyonda bir oyuncunun yaptığı şey değildir.

Messi'nin de şansıyla attığı gol vardır Alex'in de. Bunu kabullenmek ne Alex'in büyük futbolcu olmadığını gösterir ne de F.Bahçe'nin büyüklüğünü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri