Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 43. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
Genel manada takımın oyunundan şahsen memnunum. Ancak bir iki ufak detay 3 puanın kayıp gitmesine neden oldu.
İlk yarı ve ikinci yarının başlangıç kısımlarının haricinde Fenerbahçe'nin daha etkili olduğu, pozisyonlar yakaladığı bir maç izledik. Beşiktaş'ın Simao'yla bulduğu golde oyuncularımızın fazla yapabilecek birşeyi yok, çünkü çok iyi vurdu, top çıkarılamayacak noktaya gitti. Beşiktaş bu golden sonra oyunu geride kabullenip, hızlı kanat oyuncularıyla ilerde etkili olmaya çalışsa da bunu başarabildikleri söylenemez. Fenerbahçe ise yakaladığı fırsatları iyi değerlendiremedi. Caner'in çalışkanlığı, Alex'in takipçiliği ile beraberliği sağlasak da Almeida'dan talihsiz bir gol yedik. Quaresma'yı Bekir'in karşılaması, Almeida'nın kafasında Ziegler'in topu çıkarma çabasıyla Volkan'ı engellemesi nedeniyle topu ağlarımızda gördük. Bence o pozisyonda Ziegler Volkan'ın önünde olmasaydı, Volkan o topu çıkarırdı. Tabi burda Ziegler'i suçlamıyorum, çünkü o da pozisyonu savuşturmak için çabalıyordu.
Aykut hocanın oyuncu değişikliklerine kadar yine iyi oyunumuza devam etsek de yapılan değişiklikler bizi biraz geriye götürdü. Çünkü solda çok iyi işler yapan Caner oyundan çıktı. Sağ kanatta Mehmet aksıyordu. Bildiğimiz Mehmet değildi. Çünkü hem maç eksiği var hem de Gökhan henüz ritmini bulmadı. Normalde Mehmet-Gökhan ikilisi makine düzeninde çalışan bir ikili. Bir pozisyonda Gökhan'ın Mehmet'e hadi bindirme yap dercesine kızması sağ kanadımızın o bilinen düzeninde olmadığının göstergesiydi. Bence Aykut hoca Stoch'u alacaksa bile Mehmet'in yerine almalıydı. Stoch'u sağda değerlendirebilirdi. Olmadı Caner sağa geçebilirdi. Bence hocamız bu değişikliklerde hatalıydı. Ama Aykut hoca 3 Temmuz'dan sonraki süreçte piyasada hiçbir yönetici yokken sancağı eline aldı ve taraftarın isyanını tüm Türkiye'yle paylaştı, liderlik yaptı. O davranıştan sonra benim gözünde devleşti. Ve isterse bu sezonu 10. sırada tamamlayalım, isterse inanılmaz hatalar yapsın; yine de bu takımda uzun yıllar kalmalıdır.
Cristian'ın muhteşem golünden sonra takımımızın 3. golü araması maça ne kadar motive olduklarını gösteriyor. Aslında 3. golü de bulabilirdik ama Özer zor olanı başardı.
Bu akşam takımımızda sadece Niang olsa bu maçı kazanırdık diye düşünüyorum. Daha defansta Lugano'yu vs. saymıyorum bile. Bekir'i severim, iyidir hoştur ancak Fenerbahçe'de sadece alternatif olabilecek bir oyuncu. Serdar'ın artık takıma dönmesi gerekiyor. Devre arasında da kaliteli bir forvet alarak Henry, Semih'e rekabet için daha fazla çalışmaları gereken ortam oluşturabiliriz. Böylece bu oyunculardan da daha fazla yararlanırız.
İki takıma da tebrikler.
Mesaj Yetkileri