Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Gaziantespor kazanır

3 50.00%
  • Berabere biter

1 16.67%
  • Trabzonspor kazanır

2 33.33%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: [9.Hafta] Gaziantepspor - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [9.Hafta] Gaziantepspor - Trabzonspor

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gaziantepspor Abdullah hoca geldikten sonra çok ciddi toparlandı. Trabzonspor'da ise Burak yok... Gaziantepspor'un Burağın olmamasını iyi değerlendirip kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gaziantep puanlar toplayıp çıkışa geçti bu maçtanda 3 puan alırlar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Gaziantepspor'da Mami yine gol atar, Trabzonspor'da Burak'ın olmadığını bilmiyordum, öyleyse kesin Gaziantepspor kazanacak Burak yoksa gol de yok Trabzonspor'da

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Burak,sapara,volkan sen yok trabzonun isi cok zor antep veya beraberlik diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'un kazanması bana göre bu kez sürpriz olur , Burak da yok kadroda malum.

GAZİANTEPSPOR
    Karcemarskas
    Serdar
    Emre
    Dany
    Ivan
    Sosa
    Popov
    Orhan
    Binya
    Olcan
    Muhammet

TRABZONSPOR
    Tolga
    Celustka
    Giray
    Glowacki
    Cech
    Serkan
    Aykut
    Colman
    Adrian
    Halil
    Brozek
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yedeklerde 2 kalecimiz var ceza yememek icin.

Altyapida ciddi sorunlar var, en son Gokdeniz ve Tolga geldi onlarda geldi kac yasina.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Trabzonspor'un bu kadroyla kazanması çok olası gözükmüyor. Gaziantep kazanarak çıkışını sürdürecektir.

Maç çok tempolu başladı, Adrian iyi oyuncu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Trabzonspor'un bu kadroyla kazanması çok olası gözükmüyor. Gaziantep kazanarak çıkışını sürdürecektir.

Maç çok tempolu başladı, Adrian iyi oyuncu.
    Yanıldım. Ama Halil'de çok ekstra bir katkıyla oynadı bugün.Formunu buluyor sanırım, eğer ki bulursa harika bir alternatif silahı olur trabzonspor'un.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

93 te halil attı 1-0 kazandı Ts

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olacak şey değil ya otuz saniye dayanamadılar halil ilk golünü attı

Nesil
    2005

Maçın başından beri Murat girsin girsin dedim, girmeseydi keşke. Ama maçın hakkı beraberlikti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Off off cok iyi oldu eksik kadroyla valla.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bugün güzel yaptığımız şey, uzun süredir ilk kez takım defansında direnci iyi yapmamızdı. gol ve galibiyet ekstra oldu, ama iki haftada 7 gol atan Antep'ten gol yemeden dönmek sevindiriciydi. onun dışında zaten oyun anlamında kötü oynamıyorduk, zor gol atıp kolay yiyorduk.

Aykut bugün iyiydi, 6 haftada dönecek denen Henrique'nin 3 haftada dönmesi de sevindirici oldu. Asisti de güzeldi.

öte yandan Antep-EsEs-Bursa üçlüsünden deplasmanda alınan 7 puan, bu sıkışık fikstürde çok iyi oldu.

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bugün güzel yaptığımız şey, uzun süredir ilk kez takım defansında direnci iyi yapmamızdı. gol ve galibiyet ekstra oldu, ama iki haftada 7 gol atan Antep'ten gol yemeden dönmek sevindiriciydi. onun dışında zaten oyun anlamında kötü oynamıyorduk, zor gol atıp kolay yiyorduk.

Aykut bugün iyiydi, 6 haftada dönecek denen Henrique'nin 3 haftada dönmesi de sevindirici oldu. Asisti de güzeldi.

öte yandan Antep-EsEs-Bursa üçlüsünden deplasmanda alınan 7 puan, bu sıkışık fikstürde çok iyi oldu.
    Ben Aykut'u çok beğendim gerçekten.

Wagner'i çok aradık ama yaptığı hareketin bir cezası olmadı idi.

Birde şu Elyasa ve Şenol Can bana çok riskli adamlar gibi geliyor. Sanki her an hata yapacaklarmış gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şu galibiyet çok iyi oldu.CSKA maçından önce iyi moral oldu.İiyice dinlenip o maçıda kazanmalıyız.

Nesil
    2006

Tamam yemek yiyecektim; tvyi kapatıyordum, gol olur dedim, olduda demez olaydım emi. Trabzon'da Burak'dan sonra sanırsam ilk kez birisi gol attı, umarım bu Trabzon için olumlu sinyaldir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Tamam yemek yiyecektim; tvyi kapatıyordum, gol olur dedim, olduda demez olaydım emi. Trabzon'da Burak'dan sonra sanırsam ilk kez birisi gol attı, umarım bu Trabzon için olumlu sinyaldir.
    Şuanda 14 gol var ve bunların 11'ini Burak attı.

Bence bu Burak mevzusu çok büyüdü.O bu takım forveti ve görevini yapıyor tabiki o gol atacak ve biz kazanacağız.Nasıl Real'de Ronldo atınca veya Higuain atınca kimse yadırgamıyorsa veya Fenerbahçede Alex atınca kimse yadırgamıyorsa artık bu Burak attı kazandı muhabbeti beni fazlasıyla sıktı.Bu olaya baişka bir açıdan bakarsak Tolga tuttu kazandık.Herkes görevini yapsın gerisi hikaye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayır, üçünü defa oldu farklı oyuncunun gol atması
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zokora'nın yokluğunda orta sahamızın otoban olacağını düşünüyordum ama Aykut orayı kendi çapında idare etmiş. Henrique'nin iyi bir asistle dönmesi sevindirici, takıma katkısı olacaktır.

Mesaj Yetkileri