Quote Originally Posted by Hank View Post
Öncelikle herkese merhaba ilk postum bu.

Bildiginiz gibi FM 2012 cıkmasıyla korsan oyun alanlar hayal kırıklıgı yasadılar.Bizde unide ev arkadası 3 Fm sever genciz.Multiplayer Fm oynamak en büyük zevkimiz.Oyunu almadan önce çok araştırdım ama kesin bilgi bulamadım.En sonunda dayanamadım ve steam üzerinden satın aldım oyunu.İnternet baglantısı acık oldugu halde 3 kisi Fm oynıyabiliyoruz.Nasıl oldugunu anlatıyım hemen.

-İlk kişi Steam den Fm yi cekicek ve yuklıcek.Offline Moda gecis yapıcak.
-Ardından diger kisi aynı Steam hesabı üzerinden yuklemeyi kendi bilgisayarına yapıp online mod da kalıcak.
-Kişi sayısına göre bunu bu sekilde tekrarlıcaksınız.Dikkat etmeniz gereken nokta son yukleyen kisi Online modda olacagı icin diger kisilerin offline moda gecmeleri gerekiyor.

Kısacası 1 Orjinal oyun üzerinden 3 arkadas oyun oynıyabiliyoruz.Hemde aynı anda ve internetlerimiz acıkken.Dikkar edilmesi gereken nokta gruptan 1 kisinin Online mod digerlerinin Offline mod da olması gerek.

İyi Oyunlar...

pekı sız 3 kısısınız en fazla kac kısı oluyor ve hamachı uzerınden mı oynuyorsunuz

bı de onnlıne offlıne gecmek basıt bı işlem mı yoksa bı kıllık var mı
sankı bır yerde hata olacak sonra verdıgın para bosa gıdecek gıbı bı hava var

bı de sunu sorayım mulabaga edıyorum da bır orjıanl oyun aldın evde 100 kısı var 100 kısı de ındırır mı ?

sen steam uzerınden ındırmıssın pekı dvd alsak yıne kurulum dedıgın gıbı mı oluyo?