Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Böyle bir olay CS'de var. Steam Cloud diye birşey fakat durum şu ki;

Oyunun ayarları Account'a tanımlanıyor. Oyunun kayıtlı dosyasını compress ederek bu başlıkta yedekler ise bu da olabilir. Ben sırf bu olay için netten ftp kiralayıp kayıtlı oyunu oraya kaydederek istediğim yerde oynayabiliyordum. Oyunun açılışı ve kapanışı sıkıntılıydı.

Default Director Camera ve saha kenarından maç izleme.

Arkadaşlar Selamlar;

Director Camera ile oynarken bazen (özellikle frikiklerde) görüntü saha kenarından maç izleme şekline dönüyor.Frikiği atanın yanında hissediyorsunuz kendinizi. Bu da çok hoşuma gitti. Tüm maçı böyle izlemek istemek için maç izleme şekillerine bakınca bu görüntü seçeneğini bulamıyorum.Acaba atladığım bir nokta mı var bunu sormak istemiştim..

Bir de artık az çok FM ingilizcesini öğrendik ama saha içi yeni komutlar ve oyuncularla konuşmalarda yeni söylemler var..Bunları da bizi rehberler bölümünden açıklayacak-paylaşacak arrkadaşları görürsek çok mutlu olacağız..

İyi oyunlar diliyorum.. (Herzaman ki gibi genelde küçük takımları almaya başlamadan önce bir fenerbahçe kariyeri yaparım ama takımın kalitesinde bir yabancı forveti bulabilmek bile başlı başına sorun gerçekten kolay gelsin! )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlarında dediği gibi çok zor bir ihtimal.. usb ile işi halletmeni isteyeceklerdir..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cloud computing henüz gelişme aşamasındaki bir teknoloji.
    Steam'in amacının oyun satışı olduğu düşünülür ise pek düşüneceklerine inanmıyorum. SI Games'in bu şekilde bir talebi olacağına da pek kanaat getirmiyorum, ki cloud computing için ek bir fiyat talep eder piyasada bulabileceğiniz herhangi bir hosting firması dahi.

Online hdd gibi ulaşılabilir file hosting hizmeti sağlayan servis sağlayıcıları da düşünebilirsiniz. USB belleklerin fiyatları çok ucuzladı, save game dosyasını kopyalayın, gittiğiniz yerde klasöre kopyalayıp oyundan çağırın. Oyunun kendisini size ait başka bir PC'de kurabilirsiniz, aynı anda Steam'in başka PC'de online çalışmaması gerekli kesinlikle.

Ayrıca dünyada da cloud computing hizmeti henüz yaygınlaşmış da değil doğrusu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar seneye oyunda steam communitylere status update geçmek gibi sosyal medyayı ilgilendiren yeni konularda söz konusu, son yapılan SI Affiliate Club Meetingde konuşuldu.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

usb ıle kesın cozum

biri dahi saha kenarından izlemeyi söyleyemez mi arkadaşlar?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Default Trabzonspor - Kol Basti

yarı finalde elendiğim trabzonspor maç biter bitmez santra'da toplanıp kısacik kol basti yaptı ))

şaka gibi çok hoş bir görüntüydü

Last edited by uaemrah : 25.Ekim.2011 at 00:34
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzelmiş Ben daha yeni çıktım Süper Lig'e bakalım neler göreceğim daha meşale göremedim

o dırector e renk katma amaclı o acıdan ızleme modu yok dıye bılıyorum

Default FM 2012 Facebook

Fark ettinizmi bilmiyorum ama, Yeni oyun açarken Manager bölümünde altta Facebook Login'i eklemişler ama denemedim ben, deneyen varsa söyleyebilirmi acaba ?

vedat1987 Misafir

Bende logın oldum ancak neye yaradığını bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.

Bende anlamadım şahsen neye yaradığını

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bende demo da denemiştim.Bir amacını çözemedim.Acaba gol videolarını filan direk face üzerinden yüklemek için mi yapılmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

bende login oldum ne skor ne video hiç birşey paylaşamadım :S

nerden nasil ne şekilde yapiliyor bilen biri anlatsa hiç fena olmaz
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

twıtter logın oldum ve twıtter sayfamda paylasım yanı tweet olarak mac skorum ve macın kısa ozetı belırtılmıstı yanı onemlı basarıları yazıyorlar. facem kapattıgım ıcın deneyemedım ama emınım ondada duvarda bole seyler paylasılıyordur.

Default Fm 2012 Multiplayer Merak Edenler

Öncelikle herkese merhaba ilk postum bu.

Bildiginiz gibi FM 2012 cıkmasıyla korsan oyun alanlar hayal kırıklıgı yasadılar.Bizde unide ev arkadası 3 Fm sever genciz.Multiplayer Fm oynamak en büyük zevkimiz.Oyunu almadan önce çok araştırdım ama kesin bilgi bulamadım.En sonunda dayanamadım ve steam üzerinden satın aldım oyunu.İnternet baglantısı acık oldugu halde 3 kisi Fm oynıyabiliyoruz.Nasıl oldugunu anlatıyım hemen.

-İlk kişi Steam den Fm yi cekicek ve yuklıcek.Offline Moda gecis yapıcak.
    -Ardından diger kisi aynı Steam hesabı üzerinden yuklemeyi kendi bilgisayarına yapıp online mod da kalıcak.
    -Kişi sayısına göre bunu bu sekilde tekrarlıcaksınız.Dikkat etmeniz gereken nokta son yukleyen kisi Online modda olacagı icin diger kisilerin offline moda gecmeleri gerekiyor.

Kısacası 1 Orjinal oyun üzerinden 3 arkadas oyun oynıyabiliyoruz.Hemde aynı anda ve internetlerimiz acıkken.Dikkar edilmesi gereken nokta gruptan 1 kisinin Online mod digerlerinin Offline mod da olması gerek.

İyi Oyunlar...

her 3 bilgisayara da ayrı zamanlarda online olunması şartı ile yama yüklemesi yapılabiliyor mu?
    biz de sizin gibi 2 kişi oynuyoruz ama cesaret edip de yama yükleyemedik, çünkü birisi yamalı diğer yamasız olursa oyunu multi oynayamayacağız bu sefer

sole durum var yama cıktı diyelim neden aynı anda yukleyesınızkı oyunu yukledıgınız gibi sırayla yamalarıda yukleyın bız ole yaoptık sorun yok suan

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Aynı anda login olunmuyor, bir kişi online kalabilir.

her kişi sırayla online moda geçip güncellemeyi yapıp, offline moda geçecek.

Bir kişi online modda multiplayer oyunu açacak diğer bilgisayarlar offline moddayken bu bilgisayarın IP numarasına bağlanacak. TCP/IP protokolü üzerinden local ağda multiplayer oynanabilecek.

Bunun mantıken olabileceğini tahmin ediyorduk fakat uygulamadığımız için kesin böyledir diyemiyorduk. Siz denemişsiniz artık bu şekilde olduğunu netleştirmiş olduk. Teşekkürler.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bu olayda steam in engel koymamasının nedeni aynı modemden cıkan ipler olabilir.Farklı modemlerde olmama ihtimali var denemedim hala.Ben tesekkur ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bence tek başına alıp artistik yapın herkese
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Quote Originally Posted by Hank View Post
    Öncelikle herkese merhaba ilk postum bu.

Bildiginiz gibi FM 2012 cıkmasıyla korsan oyun alanlar hayal kırıklıgı yasadılar.Bizde unide ev arkadası 3 Fm sever genciz.Multiplayer Fm oynamak en büyük zevkimiz.Oyunu almadan önce çok araştırdım ama kesin bilgi bulamadım.En sonunda dayanamadım ve steam üzerinden satın aldım oyunu.İnternet baglantısı acık oldugu halde 3 kisi Fm oynıyabiliyoruz.Nasıl oldugunu anlatıyım hemen.

-İlk kişi Steam den Fm yi cekicek ve yuklıcek.Offline Moda gecis yapıcak.
    -Ardından diger kisi aynı Steam hesabı üzerinden yuklemeyi kendi bilgisayarına yapıp online mod da kalıcak.
    -Kişi sayısına göre bunu bu sekilde tekrarlıcaksınız.Dikkat etmeniz gereken nokta son yukleyen kisi Online modda olacagı icin diger kisilerin offline moda gecmeleri gerekiyor.

Kısacası 1 Orjinal oyun üzerinden 3 arkadas oyun oynıyabiliyoruz.Hemde aynı anda ve internetlerimiz acıkken.Dikkar edilmesi gereken nokta gruptan 1 kisinin Online mod digerlerinin Offline mod da olması gerek.

İyi Oyunlar...

pekı sız 3 kısısınız en fazla kac kısı oluyor ve hamachı uzerınden mı oynuyorsunuz

bı de onnlıne offlıne gecmek basıt bı işlem mı yoksa bı kıllık var mı
    sankı bır yerde hata olacak sonra verdıgın para bosa gıdecek gıbı bı hava var

bı de sunu sorayım mulabaga edıyorum da bır orjıanl oyun aldın evde 100 kısı var 100 kısı de ındırır mı ?

sen steam uzerınden ındırmıssın pekı dvd alsak yıne kurulum dedıgın gıbı mı oluyo?

sordugun sorulara cevap verebılıcek kadar cok bilgim yok ama bazılarını cevaplıyım

-Sole bı durum soz konusu olabılır.Aynı modem üzerinden sınırsız oynama yapılabilir.
    -Online oflline gecmek msnde durum degistirmek kadar basit.
    -DVD almanla Steamden alman arasında fark yok.Bırınde urun kodu yazıosun Steamden indiriosun dierinde direk Steamden indiriosun.

Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Facebook'da durum guncellemesi yapabiliyorsunuz, ben henuz yapmadim ancak login butonunun altindaki aciklama bu yonde.

benimde bir sorum var yukarıdaki yöntemle bizde arkadaşımla online oynamaya başladık fakat oyun çok yavaş kadrolara giriyorum 10 saniyede açılıo portlarımızda açık antivirüs,güvenlik duvarı vs kapalı ve ip ile oyuna giriyoruz hala çözemedim sorunu böyle bi sorun başınıza geldi mi ????

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by basartaytak View Post
    benimde bir sorum var yukarıdaki yöntemle bizde arkadaşımla online oynamaya başladık fakat oyun çok yavaş kadrolara giriyorum 10 saniyede açılıo portlarımızda açık antivirüs,güvenlik duvarı vs kapalı ve ip ile oyuna giriyoruz hala çözemedim sorunu böyle bi sorun başınıza geldi mi ????
    Bizim de arkadaşla oynarken problem olmuştu, şöyle çözdük.

PC özellikleri kötü olan oyunu kurdu, iyi olan kurulu oyuna bağlandı.Özellikleri kötü olan bağlanınca cidden çok yavaş oluyor, özellikleri kötü olan için Bir deneyin derim.

Teknik bir aksaklıkta olabilir, onu tam bilemeyeceğim

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bizim de arkadaşla oynarken problem olmuştu, şöyle çözdük.

PC özellikleri kötü olan oyunu kurdu, iyi olan kurulu oyuna bağlandı.Özellikleri kötü olan bağlanınca cidden çok yavaş oluyor, özellikleri kötü olan için Bir deneyin derim.

Teknik bir aksaklıkta olabilir, onu tam bilemeyeceğim
    Onuda denedik olmadı denemediğim şey kalmadı delirtecek bu oyun beni

Oyunun yavas olmasının ilk sebebi oyunu kuran yani host olan pc nin ozellıklerinin dusuk olmasıdır.Eger yavas gecısler oluosa dıer bı secenek modem le alakalı olabılır modemınızı guncellemenızı oneririm

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Facebook da ne amaçlı kullanılıyo çok merak ediyorum Yapalım da FM 2012 oynadığımızı bilsin millet
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri