-
belki ufak ayarlar gerekebilir ki ben de zaman zaman oyuncularımın durumuna göre oynamalar yapıyorum.Bir oyuncunun adını tıklayın,training sayfasını açın,sağ tarafta oyuncu özelliklerinin üstünde "training category" menüsünü göreceksiniz,oradan istediğiniz antrenman programını seçerek oyuncunun hangi özelliklerine etki ettiğine bakın.
göreceksiniz ki taktik antrenman bütün oyunların zihinsel gelişiminde büyük role sahip,ayrıca incelediğim diğer antrenman programlarında da taktik antrenman programının bu programdakinden bi farkı yok.
Ball control antrenmanı kalecilerde "First Touch" özelliğine etki ediyor sadece,bu özellik bir kaleci için elzem değildir.kalecilerde önemli özellikler kalecinin tipine göre değişebilir ancak yine oyuncu profilinde "view key attributes" menüsünden kaleci tiplerine göre hangi özelliklerinin olması gerektiğine bakarsanız "first touch" yani ilk dokunuş özelliğinin hiç birinde önemli olmadığını görürsünüz.
arkadaşlar belirttiğim gibi programı forumda daha önce okuduğum rehberlerden edindiğim bilgilerle hazırladım ve kullanıyorum.her takımda her kadroya aynı etkiyi yapmayabilir. antrenman programı için iddialı değilim, benden daha acemi olanlara klavuz olsun ihtiyaç görsün diye paylaştım. bu oyunda oyuncu tipleri fazla olduğundan eksik kalabilir,daha kapsamlısı için yarın çalışacağım ancak şu an için otuncuların elzem özelliklerini geliştirmek için gayet makul bir program.
genç oyuncularınızın daha çabuk gelişmesini isterseniz büyük oyuncularla eğitime alın,önceki oyunda aylık toplantılarda antrenörler teklif ediyordu ancak bu oyunda ben karşılaşmadım.kendim tecrübeli oyunlarla konuşarak eğitebilecekleri gençlerle usta-çırak ilişkisi kurdum ve çok faydasını gördüm.
Mesaj Yetkileri