STSL 5.HAFTA
Başabaş Oyun , Bitiricilik Farkı
Antep deplasmanında daha 4 . dakikada Felipe Melo'nun kırmızı kart görmesiyle oyun planlarımız alt üst oldu haftalardır bekleneni veremeyen Albert Riera bizi sırtlayan isim oldu bir gol atıp birde penaltı yaptıran İspanyol yıldız defansif görevlerinide eksiksiz yerine getirdi.Sakatlıkların yanı sıra kart cezalılarıda eklenmiş oldu.
Maçın Adamı : Albert Riera [8.5]
---
STSL 6.HAFTA
Elmander Kaldığı Yerden
Evimizde oynadığımız maçları seyirci desteğiyle kolayca kazanabiliyoruz yine müthiş bir oyun yine 1 penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak yıldızlaşan Elmander , firesiz devam ediyoruz.Gereksiz bir kırmızı kart daha yedik , bu sorunuda en yakın zaman çözecegime inanıyorum.
Maçın Adamı : Johan Elmander [8.6]
---
STSL 7.HAFTA
Derbide Gülen Taraf Galatasaray
Maça kart cezalıları ve sakatlıklar yüzünden , kötü başladık Melo ve Eboue kart cezalısı , Yekta ise sakattı , ilk yarım saatlik dilimde pozisyonumuz yoktu ancak Engin'i oyuna aldım ve takımı sırtladı , maçın sonlarına dogru Çağlar oyuna girdi fakat oda sakatlanıp cıktı son 10 dakikayı yine 10 kişi oynadık , Elmander 2 gol ile bizi sırtlayan isim oldu.
Maçın Adamı : Johan Elmander [8.8]
---
STSL 8.HAFTA
Elmander Yoksa Baros Var
Evimizde sakat ve cezalı oyuncuların yoklugunda zorlanacagımızı düşünüyordum ama öyle olmadı ne yazık ki Elmander sakatlanarak oyundan cıkmak zorunda kaldı ve 2 hafta aramızda olamayacak , Baros ise onun yoklugunu aratmadı ancak hala istedigim seviyede degil.
Maçın Adamı : Sabri Sarıoğlu [8.1]