Harika bir sezon geçirmişsin,transferler iyi,takım iskeletini bozmamışsın.Avrupa'da işin bir hayli zor.Başarılar.
Harika bir sezon geçirmişsin,transferler iyi,takım iskeletini bozmamışsın.Avrupa'da işin bir hayli zor.Başarılar.
1.HAFTA
Yok yok yok olmuyor Gaziantep'i yenemiyorum olmuyor!
![]()
Last edited by perf : 30.Ekim.2011 at 23:14 Reason: SS'i koymayı unutmuşum
2.HAFTA
İBB maçındanda beraberlikle ayrılıyoruz...
![]()
3.HAFTA
3.maç 3. beraberlik işler iyi gitmiyor maalesef sorun nerde anlamıyorum...
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.HAFTA
Lige kötü Şampiyonlar Ligine iyi başladık...
kötü olan tarafsa OM yayıda athletic yendi...
Bu gecelik bu kadar takip eden herkese teşekkürler yarın devam edicem...
Lige kötü başlamıssın şamp. liginede iyi kura zor ama ben 7-8 puanla çıkacağına inanıyorum 3. olarak
ligte dirençli takımlarla oynadığın için bu puanlar kaybedilebiir puanlar diye düşünüyorum. Şampiyonlar liginde başarılı olabilmek daha önemli..
Sentugo.
4.HAFTA
Öncelikle herkese merhaba yeniden. Dün geceden sonra değişen birşey yok beraberliklere devam ediyorum...
![]()
5.HAFTA
Ve sonunda galibiyetle tanıştık!!!! Belkide en önemli etken taktikte yaptığım bir değişlikti 2.yarıda birkaç değişiklikle maçı zorda olsa çevirmeyi başardık...
![]()
5.Hafta Sonunda Puan Durumu
![]()
Bayern macı harika![]()
6.HAFTA
Kayserispor karşısında iyi oynadık maçı kazandık Kayserispor nedense oyunda baya zayıf
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.HAFTA
Bir kişi eksik kaldılar ona rağmen 4 attılar beklenen son açıkcası Türk oyuncu bulmak inanılmaz zor birçok iyi yabancı alıncada bu sefer ligde oynatamıyoruz mutsuz oluyorlar...
![]()
7.HAFTA
Orduspor'u kırmızı kartlar ve 2 sol açık sakatlığıyla geçiyoruz yenilmeyi tercih ederdim sol açığa adam kalmadı...
![]()
Ordu maçında kartlar havada ucuşmuş,sakatlıklar ilginç maç olmuş![]()
8.HAFTA
Büyük maçta 3 oyuncumuzun Afrika kupası maçlarında olması ve 2 oyuncumuzunda sakatlığı nedeniyle çok zorlandık kalecimiz Onur Kıvrak maçın yıldızı oldu verdiğim paraya değdiğini hem bana hem taraftara gösterdi...
![]()
Şampiyonlar Ligi 3.HAFTA
Maalesef yine hüsran kırmızı karta kadar herşey iyi gidiyordu ama kırmızı kart yenilgiye neden oldu... İşimizi zora soktuk...
![]()
Last edited by perf : 31.Ekim.2011 at 20:36 Reason: Yanlıi SS
Deplasmanda alınan 1 puan önemlidirSanırım ss'lerde bir karışıklık olmuş
![]()
Kariyerin gerçekten çok sağlam olmuş.Sezona pek iyi bir giriş yapmamışsın ama yinede toparlayacağını düşünüyorum.
9.HAFTA
Fenerbahçe karşısında yine galibiz kontra atak futbolu Fenerbahçeyi yenmenin tek yolu burda o kadar eleştirdiler Fenerbahçeyi ama bence açık ara oyunun en iyi takımı...
![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=140LLvCoYTg&feature=feedu"]Maçın golleri[/YOUTUBE]
Ayın Adamı Kalecimiz Onur Kıvrak
[IMG][/IMG]
Fener maçı hiç olmamış..![]()