Sevgili futbol severler, yarın ki Tottenham maçı öncesi Beşiktaş teknik direktörü bir basın toplantısı gerçekleştiriyor şu anda. Şimdi oraya bağlanıyoruz hemen.
T.D - Hepiniz hoşgeldiniz. Bildiğimiz üzere yarın çok önemli bir maçımız var. Tottenham takımını İnönü'de ağırlayacağız. Son zamanlarda çok formda bir grafiğimiz var. Oyuncularımızın da son zamanlardaki performanslarını beğeniyorum. Yani yenmememiz için hiç bir neden göremiyorum. Eksiklerimizden de sadece Necip var. Ufak bir sakatlığı var ama yine de riske etmek istemiyorum. Onun dışında Tuncay ve Gignac kayıt edilemediği için oynayamayacak. Bunun dışında her şey yolunda.

Sorularınız varsa alalım.

NTVSpor Muhabiri : Transferlerle ilgili konuşma fırsatı bulamamıştık. Basın toplantısı da düzenlenmedi. Tuncay ve Gignac transferleri şart mıydı? Alınması gerekiyor muydu?

T.D - Tabi ki gerekliydi. Bony'nin sakatlığı durumunda oynatacağımız forvetimiz yoktu. Var ama tecrübe lazım bu tip durumlarda. Gignac tam nokta transfer oldu. Zaten yarım dönemliğine geldi. Tuncay'da aynı şekilde. Tuncay'ı alternatif olarak aldık. Piscu'nun 1 aydır süren sakatlığında bir hayli şans buldu.

NTVSpor Muhabiri : Peki Tuncay'ın bonservisini almayı düşünüyor musunuz?

T.D - Hayır, düşünmüyorum.

Fotomaç Gazetesi Muhabiri : Tottenham şu anda Premier Lig'de 7. sırada ve inişli çıkışlı bir formu var. En son Crystal Palace ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Ne düşünüyorsunuz? Maç zor olacakmı sizin için?

T.D - Bizim için ligdeki durumu önemli değil. Biz takım kim olursa olsun çıkıp oynamaya ve sadece galibiyeti düşünmeye çalışan bir ekibiz. Benim takımımın amacı bu olur. Bunun dışında Van der Vaart'ın sakat olması bizim için şans olarak değerlendirilebilir fakat Tottenham büyük bir takım. O yoksa başka biri mutlaka vardır.

Teşekkürler arkadaşlar.

Basın toplantısında öne çıkan başlıklar bu şekildeydi. Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağız.