Sağolun arkadaşlar.
Sağolun arkadaşlar.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Tekrarını pek göstermedi lig tv hatalı karar olabilir.
Al işte ya bir de kaptan yapmıştım Alex'i :@
Esat Dergi: Alex'in kirmizisi tartismaya acik. Kirmizi gorulme degil de kirmizi aldirma olarak gorebiliriz. Alex'in dirsegi acikti ama zor bir karar.
Böyle demiş Esat..
Yahu dirsek falan gelmedi, alex'in kolu adamın suratına değdi mi bilmiyorum onda bile şüpheliyim ama o bildiğimiz dirseklerden falan pozisyonda kesinlikle yok.Adam gattuso dirseği yemiş gibi attı kendini kıvranıyodu yerde hakem kırmızıyı çıkarttı 3 saniye içinde kalktı hiç bi şey yokmuş gibi etrafı seyrediyo! böyle iş mi olur ya verdiği kırmızı karta bak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alex de Souza bunca zamandır kendisine yapılan en sert faullerde bile rakiple münakaşaya girmemiştir. Hakem takdiri gözüyle bakıyorum pozisyona , görmediğim halde.
Tam Fenerbahçe sakin kalırsa kazanır her türlü yazacaktım ki gol oldu.
Gol be Bienvenu !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
1-0 Bienvenu çok güzel vurdu önceki pozisyonu affettirdi resmen.
Fener 9 kişide kalsa alır bu maçı yahu stres yapmaya gerek yok.
Bienvenu'nun içine güiza kaçmış, altıpastan atamadı ama güzel bir aşırtmayla golü yaptı![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
emrenin pozisyonu direk kartlik hakem vermemis
dk 25 emre b.nin en az 3 sari karti var hakem iyice kontrolü kaybetti.
Hakem Alex'i attıya Emre'ye kart çıkartamıyo şimdi, ortamı geriyosun sonra da cesaretin yetmiyo kontrolü tekrar sağlamaya, tipik türk hakemiymiş Aytekin Durmaz.
Emre ne yaptığını sanıyor yahu. Hele hakeminde maşallahı var şu an Emre'ye 3 sarı kart çıkmalıydı hakemin gözüne parmak sokuyordu , rakibe istediği gibi tekme atma , ittirme falan.
Hakemin maşallahı var dedim evet Alex'e o pozisyonda da kırmızı çıkaran hakem budur maalesef hakemlermiz çok kötü. Fenerbahçe'de şu anda 10 kişi maçı çok iyi götürüyor.
İzlemiyorum da anlatılan kadarıyla iyi oluyor hakeme.Bi süre maç alamasın da...
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yok arkadaş bizim hakemlerimizle olmaz bu iş.Sen git olmayan pozisyonda Alex e kırmızı ver,Emre ye kırmızı verme.Saçma sapan kararlar.
Emre'nin her maç en az 3 sarısı var da verilmiyor. Aytekin Durmazla alakası olduğunu sanmıyorum.
Haklıysa sonuna kadar verilmesini söyler hep hakem büyükleri. Ama sananesin dediği gibi türk hakemlerinde böyle bir sıkıntı var. Doğruysa vereceksin kardeşin niye çekiniyorsun?
Tamam da Emre'yi sinirlendiren Alex'e o haksız kırmızının çıkması zaten hakem bir tane sarı kart çıkartsın sakinliği geçecektir, Emre kartsız bitirmez bu maçı.
Şimdide kendisine orta sertlikte bir faul yapıldıki hiç iflah olmaz![]()
Bu sene hakemler tek kelimeyle rezalet.İşin tadı kaçtı artık.Resmen maça %100 etki ediyorlar.Artık bazı şeylere dur denmeli.Gerekirse hakemlere bile ceza verilsin.Ciddiyim para cezası felan.
alexin pozisyonu tartisilir sahsen vermem sari cikabilirdi ama emre kesinlikle kirmizi gormesi lazimdi
Yolcu ; ben olsam bende attirmak icin elimden geleni yapardim emreyi iyi tanimis karabuklu oyuncular emre"nin hakemi dovmedigi kaldi bi.
Bu fotoğraf mı kırmızı![]()
tamam.
Ayrıca alex'in pozisyonunda sarı çıkacaksa aldatmaya yönelik hareketten karabüklü oyuncuya çıkabilirdi ancak.
Yabancı hakem şart bu ülkeye 2-3 yerli hakem dışında. Vallaha daha iyi olur bu lig. Şimdi Alex 2 maç ceza alacak galiba bunun bedelini hakemler nasıl ödeyecek ?