-
Juventus Erdem Capello ile anlaştı!
Geçtiğimiz sezon Luigi Del Neri ile hayalkırıklığı yaşayan Juventus yeni sezona herkes şaşırtan sürpriz bir isimle girmeye hazırlanıyor. Türk asıllı menajer geçmişte Torino'da forma giymiş ve yine bir süre bu kulüpte yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra Novara'yı Serie B'den Serie A'ya çıkarmıştı. Hırslı bir isim olarak tanınan Erdem Capello atılan imza sonrası basın mensuplarına "Size tek bir şey söyleyeceğim, iyi oynayacağız!" diyerek basın toplantısını terk etti.
Moggi: Erdem Juventus çapında değil!
Juventus'un devrik lideri Luciano Moggi Juvenin her transferinden sonra olduğu gibi yine eleştirilerle dolu bir açıklama yaptı. Erdem Capello gibi tecrübesiz bir hocanın Juventus gibi büyük bir kulübün başına getirilmesinin hata olduğunu belirten Moggi, "Ben olsam kimleri kimleri alırdım" dedi.
E. Capello: Moggi işine baksın!
Moggi'nin kariyerini küçümseyen açıklamalarından sonra antreman öncesi basın mensuplarına konuşan Erdem Capello "Ben öyle bir Juventus kuracağım ki, Moggi gibi adamların hakemleri aramasına gerek kalmayacak" diyerek tartılmayı alevlendirdi.
Mesaj Yetkileri