Ordu istikrarsız
Orduda kötü gidiş devam ederken . Teknik Direktör İ.Kurnaz Goal.com'a roportaj verdi roportajda transferlerden kadroya her türlü konuya değindi
İşte o roportaj
-Efendim ligler başlamadan önce bir hayli iddalı idiniz .
Evet iddialıydım taki sakatlıklar kendini gösterene kadar lige şanssız bir giriş yaptık ilk maç Kayserisporu yenmemize rağmen ard arda kötü sonuçlar alıcagımızı biliyorduk . Şansız bir fikstüre denk geldik . Ama biz bunu maazaret olarak görmüyoruz ve bunun altına sığınmıyoruz .
- Peki transferlere ve sakatlıklara ne diyeceksiniz
Kadroyu koruma arzusundan dolayı iki tane transfer yaptık bunlardan biri Fransa Liginde top koşturmuş Soukounadır . Kendisi hızlı ve bitirici gol vuruşları olan bir arkadaşımızdır. Zaten Soukouna her maç atdıgı gollerle aldıgı parayı hakediyor ve kalitesini ortaya koyuyor . Gueye de ileriki yıllarda iyi bir alternatif olacak genç arkadaşımızdır
-Peki bu kötü gidiş sürecekmi ve Ordudan ayrılmayı düşünüyormusunuz
Ordudan ayrılmayı düşünmedim ve düşünmemde bir mağaraya indik tünelin ışığını görene kadar gideceğiz kesinlikle ayrılmam . Kötü gidiş bizde istemiyoruz , bizde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz Lİberomuz Gosso 6 ay sakat , Beklerimizin formsuzlugu bizi çok etkiliyor İnşallah kötü günler bitecektir ve Orduyu ilk 5 in içine sokmaya çalışacağız ve bunun içinde uğraşıyoruz
Goal.com