Transferler:

Kadrom ilk bakista yeterli geldi, o yuzden daha cok uyumu bozmayacak genc isimlere yoneldim. Fenerbahceden Gokay Iravul ve Galatasaraydan Semih Kaya kiralik olarak, free transfer Clement Aboagyeyi de bonservisiyle birlikte kadromuza kattik. Boylelikle butceyi zorlamadan kadromuzu biraz daha genisletmis olduk. Sezonun basindaki yogun takvim icin bu cok gerekliydi.

Hazirlik Donemi:

Daha onceden belirlenmis takvime uyarak sezon oncesi hazirlik maclarimizi yaptik.

Gayet verimli bi donem gecirdik hazirlik kampinda. Bu maclar icinde en gozebatani tabii ki superlige yeni yukselen ama kaliteli bir kadroya da sahip olan Mersin IY ile yaptigimiz ve 3-1 galip geldigimiz mac oldu.

Sezon oncesi hazirlik doneminin one cikan isimleri Aydin, Samet ve Grobler oldular. Hucum hattindaki bu goruntu devam ederse iyi bi sezon gecirebiliriz. Bununla birlikte yapilan butun maclarda gol yememiz defansif yonde calismamiz gerektigini gosteriyor.

Teknik Taktik:

Takima bakmadan once Gozgozun Bankasyadaki izledigim maclarindan 4-2-3-1 in uygun olabilecegini dusunmustum. Kadro buna cok uygun. Bunun yaninda macin gidisatina gore alternatif dizilisler de gelistirdik.

Esas taktigimiz iki defansif ortasahanin onunde yaratici ve golcu bir AMC, kenarlarda ofansif wingerlar ve ilerde hizli ayni zamanda iyi pas yapan bir forvet seklinde. Daha diklemesine ve disiplinli bir anlayis icinde genelde golu dusunerek sahaya cikacaz. Taktigi yaratirken Alman milli takimindan esinlendigimi soyleyebilirim. Cok cabuk rakip kaleye gidebilen bir takim yaratmak amacim.

Sezon oncesinde ilk 11 i soyle belirledim;

Korhan hazirlik donemindeki antremanlarda gecirdigi sakatlik dolayisiyle 2 ay sahalardan uzak kalicak. O bolgeyi doldurabilecek oyuncu sayim oldukca fazla, problem olmayacaktir. Yerine dusundugum isim Turker, Gurhanla degismeli oynaticam.