Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
Başarılar.Bu sene başında Arteta gibi birini kaybetmiş olsada Everton iyi takımdır.Fellaini-Bilyaletdinov ve transferin Sow çok iyi işler yapabilirler.Kalede Howard'a güvenmek şart.Defansta yaşlı-genç karışımı yani tecrübe ve gençlik aşısı tutarsa iyi takım olacaksındır.
Öncelikle teşekkürler... Arteta'nın olmayışı beni etkilemedi. 2011 de de kullanmıyordum. Everton EPL'nin en iyi orta sıra takımı. Fellaini gibi genç ve teknik birinin olması orta sahadaki gücümü artırıyor. Defansta pek yaşlılara yer vermiyorum. Sezon sonu Kjær gibi genç ve tecrübeli defans oyuncusunu alarakda savunmamı güçlendiricem... Takip etmen dileğiyle...

Quote Originally Posted by juricevic View Post
Çok iyi başlamışsın.. Devamını bekliyorum
Teşekkürler... Devamı da geldi zaten (=

4.Hafta

Stoke City deplasmanında son dakika golü ile galip geldik. Mutluyuz...

5. Hafta

5.Haftayıda galibiyetle ve net bir skorla kapattık. Kolay bir maçtı...

League Cup 3.Tur

Kendi evimizde yenilerek hem League Cup'dan elendik. Hemde Moussa Sow'u 2 maçlığına kaybettik... Saçma bir kırmızı karttı...

6.Hafta

Fulham deplasmanından 1 puan cıkarttığımıza sevindik... Gol yollarında etkili olamadık. Moussa Sow'u aradık.

7.Hafta

Yükselişimiz devam ediyor... Kolay bir maç oldu... Rakibin macın başında kırmızı görmesi gerekirdi ama hakem Santon'a es geçti ve sarı verdi...

8.Hafta

Ve ligdeki ilk mağlubiyetimiz lider ManU'ya oldu... Üzgün değiliz... Mücadele ettik... Sow yoktu ama Gueye vardı. Genç yaşına rağmen güzel oynadı. 89'da drenthe penaltı yapmasaydı 1 puanı belkide 3 puanı alıcaktık. Olmadı...

9.Hafta

Maçın kopma noktası Howard'ın penaltıyı kurtardığı an oldu. ManU mağlubiyetinden sonra iyi toparlandık...

10.Hafta

Bu 90+2'ler başa bela oldu ... Yine son saniye golu ve 3 puan yerine 1 puan...

11. Hafta

34 dakika da Tottenham dağıldı... Sow'un mükemmel geri dönüşü ve Londra'da mükemmel galibiyet...

12. Hafta

Ligin dibine demir atan Swansea'ya bizde acımadık...

13. Hafta

Öldük öldük dirildik... 2.Golü bulamayınca insan strese giriyor... Galip gelsekde bu bizim için uyarıydı...

Önümüzdeki 8 hafta Lig'deki konumumuzu belirleyecektir. Sırasıyla

Blackburn

West Brom ( D )

Sunderland ( D )

Chelsea

Bolton

Man. City ( D )

Liverpool ( D )

Arsenal

maçlarına çıkacağız... Gazamız mübarek ola...