Seytanin bacagini kirdik
I.G.
"Bize genelikle sorun yaratan bi ekip Antalyaspor ama artik o fobimizi uzerimizden attik. Rahat bir mac oldu, simdi tamamiyle Benficaya kilitlendik"
--------------------------------------------------------------------------------
Sampiyonlar ligine veda
I.G.
"Kesinlikle hata bende. Korkak oynatik takimi olacagi buydu. Egerki buyuk takimsak kendi sahamizda atak futbol sergilemeliydik ama yapmadik en azindan golu yiyene kadar. Galiba Manchester macinin etkisinden cikamadim, ve kontrolu baslamak istedim. Europa league bizibekler"
---------------------------------------------------------------------------------
Baskandan jest
Baskan elenmemize ragmen sagolsun butceyi genisletti. Guclendirebilecegimiz bolgeler var arastirmalar suruyor
---------------------------------------------------------------------------
Trabzon 1'ci yarida bitirdi
I.G.
"Kayseri gibi bi takimin sadece kalemizde 1 sut bulmasi bizim futbolumuz adina sevindirici. Cok etkili futbolculari var buna ragmen rakibimizi iyi analiz edip kisitladik ofanslarini."
Yedekler Bucayi ezdi
I.G.
"ilk 3 golumuz ust uste gelince Bucaninda pek bi iddiasi kalmadi, maca zaten ortak olmalari cok zordu boyle olunca iyice zorlasti. Fransaya gidis oncesi 7-8 futbolcuyu dinlendirdik buna ragmen ligde iyi sonuclar aliyoruz"
--------------------------------------------------------------------------------------
Europa lige morali gidiyoruz
I.G.
"60 da 10 kisi, 70 de 9 kisi kaldik buna ragmen PSG'ye yenilmedik. Bu sene hedefleri yukseltmistik avrupada ama basaramadik Sampiyonlar liginde simdi Europa ligindeyiz. Suan hedef koymak istemiyorum cunki basarisizlikta hemen elestiriler geliyor ama bu sefer hic birseyden korkmiyacagiz"
--------------------------------------------------------------------------------
Sapara show
I.G.
"Sapara gecen seneki form grafigini yakalamaya basladi, keske daha genc olsaydi diyorum suan fiziksel olarak daha iyi durumda olsa kesinlikle elimizde tutamiyacagimiz bir adam."
---------------------------------------------------------------------------------
Sadri Sener hangi yildizin pesinde ?