TURKIYE 1.LIGI
[6.HAFTA]

Goztepe 2-0 Kasimpasa

Yine kirmizi kart gorduk. 6 haftada 3.kirmizi karti da gormus olduk boylelikle. 10 kisi kalmamiza ragmen ardindan 2 gol atip kazanmayi bildik. Ilk gol kornerde Evrenle geldi, 2. gol mukemmeldi. Aydin yaklasik 25 metreden kaleye vurdu, guzel oyununu golle susledi. Daha 0-0 ken ilk yarida 10 kisi kalinca kaybedicegimizi dusunuyodum ama gol bile yemeden kazandik. Grobler milli takimda olunca yerine bu sezon hic oynamayan Emreyi koydum ama kirmizi karttan sonra onu cikarmak zorunda kaldim Maca normal 4231 le ciktim ama 10 kisi kaldiktan sonra yukardaki dizilisle devam ettim ve Aydin forvet arkasindaki hunerini gosterdi. Semihi de bu firsatla gormus olduk, gayet iyi doldurdu boslugu.

6.Hafta sonrasi medyaya yansiyanlar;

Bitiricilikteki kalite farki skoru belirledi.

Alsancak Stadindaki TR 1.Ligi mucadelesinde Kasimpasa rakibine 2-0 la boyun egdi.

23.dkda Bulent Bal profesyonelce yaptigi faul sonrasi son adam kuralindan dolayi kirmiz kart gordu. Kasimpasadan Tolganin hatasi sonucu kafa vurusunu yapan Evren Goztepeyi one gecirdi. 41.dkda 25 metreden yaptigi vurusla Aydin takimina zaferi getirdi.

Goztepe bu sonucla TR 1.Liginde 6 maclik yenilmezlik serisiyle birlikte liderlik koltuguna gecti.

Macin adami: Evren Kurkcu [Goztepe]
Seyirci: 6733 kisi