1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Kırmızı Şeytanlar | Manchester United - 5. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eh artık Gebze seni bekler.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ne yapmışsın Yağız sen 2 sezon gitmiş hemencicik Şampiyonlar ligi müthiş olmuş.. bir konu açılmıştı oyun çok mu kolay diye. ben de 2.yılda aldım CL yi.. cidden bir gariplik var. yapay zeka ölmüş sanki.
    amacımız başarına gölge düşürmek değil ama bu kadroyla aldıysan kupayı Fener le artık pek zevki kalmıyor. git başka bir kulübe ben öyle yaptım

Başarılar tekrar
    Yok kastettiğim şey "hile mi yaptın eki eki" "load gameler duruyo mu aga xd" tarzı şeyler yazanlardı, teşekkür ederim

Zamanı bol bulunca oynadım, eridi gitti valla ben de anlamadım Bir iki sezon daha oynarım, eğer diğer sezonlarda da böyle olursa o zaman daha zor takımları denemeye başlarım.

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Eh artık Gebze seni bekler.
    Fenerbahçe'yle işim bir bitsin, sonra bakarız artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3. Sezon Transferlerimiz :

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye Süper Kupası ve Avrupa Süper Kupasını da müzemize 2 güzel galibiyetten sonra götürüyoruz.

Volkan, Emre, Özer, Bienvenu, Alex ve Semih'le yollarımızı ayırdık. Alex emekli olurken Bienvenu'yu 500.000 Pound'a sattık. Diğer oyuncularımızla sözleşmelerinde anlaşamadık.

Kadro genişliğimiz zaten vardı, son transferlerimizle birlikte şişkinliğe dönmüştü. Volkan dışında çok da gerekli olmayan oyunculardı zaten bunlar.

Mesaj Yetkileri