zor maç olacak. geçen sene Kayseri özellikle Avni Akerdeki maçta kötü bir süreç geçirmesine rağmen harika top oynamıştı. onlardan sonra 3 gol yemedik zaten. şu maçı kazanarak araya girsek çok iyi olur.
Takip edebildiğim kadarıyla Kayserispor'un savunma bölgesinde ciddi sorunlar var. Amrabat'ın hızlı akınları dışında pas trafiğini önde kesmeye çalışınca Kayserispor'a karşı kazanma oranı ciddi şekilde artar. Alanzinho bu maçta çok iyi işler çıkarabilir.
Last edited by DisCo : 05.Kasım.2011 at 02:45
Güzel maç olacak Kayseri'nin savunmada sıkıntıları var savunmada iyi olurlarsa en kötü 1 puan alacaklardır...
Sota Eski takimina karsi bu sefer hoca olarak sahaya cikiyorfarkli bir mac olucak trabzonun kadrosu genis bana gore ne olursa olsun kazancaklardir 1-0 veya 2-1 trabzon kazanir.
TRABZONSPOR - KAYSERİSPOR
STAT: Avni Aker
SAAT: 16.00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV
TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Giray, Glowacki, Ferhat, Zokora, Colman, Serkan, Halil, Alanzinho, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
KAYSERİSPOR: Navarro, Pekarik, Zurap, Eren, Hasan Ali, Cem Sultan, Santana, Furkan, Riveros, Amrabat, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
bu hafta rakiplerimiz çok puan kaybetti, Şenol Hoca da bu avantajı kaybetmemek için ideale yakın bir takım çıkarmış sahaya. umarım kazanırız bugün.
Serkan'ı ilerde oynatmaktan ne zevk alıyor bu adam anlamadım.Arkadaş koy beke adamı da zora girmeyelim da hem hücumda daha verimli olan adamları koyarsın oyuna.
Solda Amrabat oynuyor, defansif yönü kuvvetli iki oyuncuyu o yüzden tercih ettiğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de hep o şekilde oynattı takımı.
Serkan bence önde pek sırıtmıyor. bir maç çok kötüydü hangi maç hatırlamıyorum ama, onun dışında fena değildi. en azından Volkan'dan falan formda şu anda.
Trabzon alır dedim bakalım ne olacak![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Burak yazdı yine.
30 Gol iddiam bakalım tutacak mı
edit: gereksiz yere tartışma çıkarabilecek bir yorum yapmışım, kusuruma bakmayınard arda gelen 3-4 pozisyon birden o şekilde düşünmeme neden olmuştu.
Last edited by Deus Dominus : 06.Kasım.2011 at 19:08
Aha Almanya - İngiltere maçıYalnız pozisyon gol olsa bile o itirazlardan sonra burağa kesinlikle sarı gösterilmeliydi.
Trabzonspor net bir gol atti , verilmedi.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Trabzonspor'un Burak'ın golünü yediler...
Alın size Yardımcı hakem..
Olmaz olsun böyle hakemler.Adam frikikten harika bir gol attı ama verilmedi.Bu sene gerçekten skorları kendileri belirleyen rezil hakemler var.
Ligtv bununda kac cm oldugunu olcermi acaba ?
Erman Toroğlu olsa kolum kadar girdi derdi.Bu arada cidden sarı kart vermeliydi.
Gol Burak 2-0 güzel gol oldu.
Harika bir kontratak. Tolga'dan başladı Burak'ta bitti.
Hakemler de Burak Yılmaz'ı Durduramıyor.
Burak burak burak 8/6 oldu teşekkürler Trabzonspor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yalnız Burak Yılmaz tek başına atmıyor golü besleyenleri de tebrik etmek lazım ilk golde Alanzinho 2. golde Zokora ikiside harika asistler yaptı.
Gol 2-1 Troisi.
Maç bitti. 2-1
Yalnız Trabzonspor çok iyi olduğu için kazanmadı bu karşılaşmayı bence, topa bu kadar hakim olup sonuç üretemediği için Kayserispor kötü. Amrabat'ın bireysel yapacağı işlere bakıyorlar. Trabzonspor'un iki golü de kontratakAma ikinci yarının ilk 15 dakikasını ayırmak lazım, farkı çok önceden açabilirdi bordo-mavililer, kaleci Navarro yerinde müdahaleler ve kurtarışlar yapmıştı.