-
Avrupada rakiplerimiz
"Bence Rosenborgu sorunsuz geceriz ama bi sonraki turda neler olabilir kestiremiyorum. Lazio Rubini eler gibime geliyor, ilk maclardan sonra avantajli olan takimin macini izlemeye gidecegim."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bursa 1 puana razi
"Maca cok kotu basladik ama sonrada 60 dakika boyunca kontrolu elimize aldik. Galibiyet gelebilirdi ama gelmedi, Bursa burda 1 puana sevinen takim olmali."
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Antrenorlerede takviye
"Antrenorler takimindaki futbolcularin gelisimi bakimindan cok onemli, Carvalho'nun defanstaki futbolculara cok yardimi dokunacaktir"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aslan avi
"Normalde sansimiz tutmuyor Galatasaray ama bu maci gercekten haketik. Bastan sona iyi olan takimdik ve sonucta gelmesi lazimdi ve geldi."
------------------------------------------------------------------------------------------------
Antep kayip
"Antep'ten cekiniyorum ne zaman karsi karsiya gelsek, super kupa derin iz birakti bende. Ligde ne kadar yensekte o kacan kupaninda intikami olacaktir"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Yedekler Bucayi kupadada ezdi
"Seyir zevki yuksek bi macti, zaten cogu kupa macida oyle oluyor. Bi sonraki turdayiz ve mutluyuz."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ordunun sakasi yok
"Ordu saglam rakip, hic sakalari olmuyor burda 2 puan kaybettik ama dahada fazla kaybedebilirdik. Ilerliyen maclarda telafi etmeye calisacagiz."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Bursa artik kupada rakip degil
"pek fazla bisey demek istemiyorum, E.Saglam medyaya bizim hakimizda her hafta demec veriyor bunada demec versin ozaman."
----------------------------------------------------------------------------------------------
Trabzonun gencleri
"1461 Trabzona kiraladik sezon sonuna kadar, bi dahaki sezon basinda kampa goturecegiz takimla. Kendilerine guveniyorum cok buyuk futbolcu olacaklar."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Adanada PALOSCHI SOV
"Paloschiyi yavas yavas kazaniyoruz, biraz bekledi ama herkes kalitesini gorecek! "
------------------------------------------------------------------------------------------------
YARI FINALDEYIZ!
"Eskisehiri eledik ve yari finaldeyiz, simdiye kadarki rakiplerimize nazaran daha kolay bi rakip bizi bekliyor. Isimizi ciddi yaparsak finaldeyiz."
Firtina avantaji buyutuyor
"Cok mutluyuz sonuctan, Playofflarda onde baslamak istiyoruz suandada o yolda emin adimlarla ilerliyoruz"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
61 numara sahibini buldu
61 numarali forma bostaydi, bos durmasini istemedik ve M.Demiri takima kattik. 1.5 milyon sterlin karsiliginda bize geldi, Antepten ayrilmak istiyordu.
"Aslinda transferi kapatigimizi demistik ama kapatmamisiz. Cok hizli gelisti bu transfer ama cok ucuz bi miktara cok yetenekli bi oyuncu aldik. M.Demir Trabzonun gelecegidir ve bu sebebten dolayi neredeyse 2 sezondur bos olan 61 numarasini ona laik gordum"
Mesaj Yetkileri