Hala laf oyunları yapıyosunuzNiye göstermiyolar diyosun, gösteriyolar diyorum, yok bi de göstermesin diyosun..
Aynı günde iki maçmış, oynadınız mı peki bu aynı günde 2 maçı.. Oynadıysan omuza alır taşırım hepinizi..![]()
Hala laf oyunları yapıyosunuzNiye göstermiyolar diyosun, gösteriyolar diyorum, yok bi de göstermesin diyosun..
Aynı günde iki maçmış, oynadınız mı peki bu aynı günde 2 maçı.. Oynadıysan omuza alır taşırım hepinizi..![]()
İlla her şeye niye taraf tutmak, adam kayırmak gözüyle bakıyorsunuz? Onu pek anlamıyorum ben. Aynı Federasyon, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi maçının olduğu güne, bir de değil, iki defa lig maçı koyunca "beceriksiz"; Fenerbahçe'ye 8 günde 3 lig maçı yazınca "taraflı" nasıl oluyor? Veya tam tersi; her neyse işte.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Farkina vardiysaniz fiksturden sikayet etmeyi biz biraktik, bu sefer Fenerbahceli arkadaslar basladi. Artik basa gelen cekilir diyoruz Trabzon olarak.
Ben yayinci kurulusa tarafli dedim
Niye X takim oldugunda " ofsaytmi ? Degilmi? " de
Fenerbahce oldumu " kac cm ofsayt "
Fenerbahçenin daha kaybettiği ilk maçta "Federasyon ve Hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor yoksa daha kötü olurlardı" diye başlayıp yorum yazıyorsan psikolojik olarak bizi bırak aynaya bak !
Fenerbahçe'de zaten herşey güllük gülistanlık değil, bugün her koldan masa oyunlarıyla sırtından sırat köprüsüne itilen bir takım için hala KOLLANIYOR diyebiliyorsanız pes!
Önce saygılı olun ve emeğe saygı gösterin diyecem ama çok şey istiyoruz çok !
...
Arkadaş siz edin, Beşiktaş etsin çünkü bu takımlar ekstradan maç yapıyor ama Avrupa kupalarında oynamayan bir takıma sen Avrupa kupasında oynuyormuş gibi lig fikstürünü sıkıştırarak maç oynatmaya zorluyorsan burada art niyet aranır.
Tekrar yazmaya gerek yok eğer okuduysan
...
kimin şikayet etmesini bekliyorsunuz onu anlamadım. şuan en kötü bizim fikstürse tabi ben şikayet ederim.
ben şunu anlamıyorum: çıkıp diyin şuan Fenerbahçe'nin fikstüründe bir haksızlık var ama suçlu TFF, biz değiliz. o zaman çıkıp hangi Fenerbahçeli laf edebilir ?
Bir de MAA yı seçimlerde Fenerbahçe desteklemedi. onu diğer kulüp taraftarlarına sorun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
dostlar boşverin boşuna elinizi yormayın ne kadar konuşulursa konuşulsun bir yere varılmıyor. Bu sene federasyon bizim futbol zevkimizi batırmayı başardı malesef, play-off u olsun sıkışıp lig fixtürü olsun, daha suçunun ne olduğu bilinmeyen Fenerbahçe başkanının hapiste olması, yahu ayıptır, günahtır. adam orada tutuluyor ne suçlama var ne kanıt var ne birşey var. Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının arkasında dursun iyi günde kötü günde sahip çıksın kim gelirse gelsin yıkamaz bu köprüyü. ayrıca bu yaz yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'nin bu performansı ayakta alkışlanır bir maç ile hiç birşey değişmez bence. bu seneyi malesef böyle atlatıcaz ne kadar üzülsekte futbolumuzun durumuna. birde bu kaosun içine hakem hatalarıda dahil olunca iyice çekilmez oluyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yetersizlik var ve yıpranmadı diyosun
Evet yetersizlik var ve oyuncular yıprandı,fikstür sıkışık tek bizim adımıza konuşmuyorum.
Her maçı neredeyse hafta içi oynamamıza rağmen
Alex'in yeri bu takımda belli zaten takımın kaptanı tribünde ne bekliyorduk ki
Her neyse tekrar tebrikler Sivas![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kimden geldi ? Fenerbahçe Göksel Gümüşdağ'ı destekliyordu. Ardından ortaya Mehmet Ali Aydınlar ismi atıldı ve Göksel Gümüşdağ'la Mehmet Atalay'ın çekilmesiyle birlikte tüm kulüpler Aydınlar'a destek verdi. Eğer Göksel Gümüşdağ çekilmeseydi Fenerbahçe Aydınlar'a karşı Gümüşdağ'ı desteklerdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aynı gün maçı oynatıyormu peki Federasyon.
Aykut Kocaman çıktı ne dedi ilk haftalarda? Şimdilik birşey demiyoruz fakat aynı şeyler rakiplerimize de yapılmazsa o zaman konuşmaya başlarız. Neredeyse devre geliyor hala birşey yok. Bu yetmiyormuş gibi geçen haftanın kapanışını, bu haftanın açılışını bize yaptırıyorlar. Dün'e Galatasaray maçını koyun bugüne Fenerbahçe maçını. Çokmu zor bu?
Ne anlatmak istediğimi biraz daha açmalı mıyım, yoksa sondaki smiley "nasıl cevap verdim ama" anlamına değil de, "bunu bile yapar bu Federasyon" anlamına falan mı geliyor?
Smileye takılmadım aslında; derdimi anlatabilmiş miyim, yoksa yanlış mı anlatmışım, sorusunu süslemek için kullanılmış bir ayrıntıydı.
İşte tam burada olduğu gibi, "X günde Y maç" bahsinde de paranoyaya gerek yok demeye çalışıyorum.
Katılıyorum. Yalnız, benim mesajımla başlayan meselenin ana fikri bu değil; bu takvimin Federasyon tarafından kasıtlı ayarlandığını ima edenler var, ben bunun, Trabzonspor'a yapılanla beraber düşünüldüğünde kasıttan ziyade, beceriksizlik gibi durduğunu söylüyorum.
ki artık arıyoruz da...
Fenerbahçe ve Avrupa'da oynamayan diğer ekiplerin kaç günde bir lig maçı yaptıklarına dair tutulmuş bir veri var mı acaba?
So what?
Saike
Karşılaştırma Fenerbahçe ile Galatasaray arasında tutulmuştur. Veriler Ligtv.com.tr'den alınmıştır.
11.09.2011 20.00 Galatasaray
12.09.2011 20.00 Fenerbahçe
16.09.2011 20.00 Fenerbahçe
18.09.2011 20.00 Galatasaray
20.09.2011 20.00 Fenerbahçe
21.09.2011 18.45 Galatasaray
23.09.2011 20.00 Fenerbahçe
26.09.2011 20.00 Galatasaray
01.10.2011 19.00 Fenerbahçe
02.10.2011 19.00 Galatasaray
16.10.2011 19.00 Galatasaray
17.10.2011 20.00 Fenerbahçe
21.10.2011 20.00 Galatasaray
23.10.2011 19.00 Fenerbahçe
26.10.2011 20.30 Galatasaray
27.10.2011 20.30 Fenerbahçe
30.10.2011 16.00 Galatasaray
31.10.2011 20.00 Fenerbahçe
04.11.2011 20.00 Fenerbahçe
05.11.2011 19.00 Galatasaray
Tablo, her takımın maçları arasındaki gün sayısını gösteriyor. En sağ sütun toplam sütunu.
Fenerbahçe'nin ilk üç haftadaki 4-4-3 ve son üç haftadaki 4-4-4 aralığı var. Buna yakın aralıklar; Kayserispor için ilk üç haftada ve Mersin İ. Y., Sivasspor ve Ankaragücü için son üç haftada olmuş sadece.
Federasyon maç takvimini 10 haftalık değil, 3'er, 5'er haftalık parçalar halinde belirlediği için kısa aralıklar toplamdan daha önemli hale geliyor.