Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 23.08%
  • Berabere biter

0 0%
  • Fenerbahçe kazanır

10 76.92%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 171 arası toplam 171 sonuç

Konu: [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hala laf oyunları yapıyosunuz Niye göstermiyolar diyosun, gösteriyolar diyorum, yok bi de göstermesin diyosun..

Aynı günde iki maçmış, oynadınız mı peki bu aynı günde 2 maçı.. Oynadıysan omuza alır taşırım hepinizi..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şu fikstür muhabbetlerine Beşiktaş ile Trabzonspor'u katmamanız gerekiyor.Biz sizden daha çok maça çıkıyoruz zaten.Bunu x günde y maç ortalamasına vurduğunda yine daha fazla oluyor.He Galatasaray veya Bursaspor neden bize göre daha az yoğun maç temposunda ilerliyor derseniz,ona sözüm yok.
    Avrupa maçları sayılmıyor.Biz haksız yere gittik o yüzden.

Kimse düşünmüyor biz CSKA deplasmnından kalkıp geldik Bursa deplasmanına çıktık.Hmede şu dar dönemlerde ne maçlar oynuyoruz allahta şu milli ara var.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İlla her şeye niye taraf tutmak, adam kayırmak gözüyle bakıyorsunuz? Onu pek anlamıyorum ben. Aynı Federasyon, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi maçının olduğu güne, bir de değil, iki defa lig maçı koyunca "beceriksiz"; Fenerbahçe'ye 8 günde 3 lig maçı yazınca "taraflı" nasıl oluyor? Veya tam tersi; her neyse işte.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Farkina vardiysaniz fiksturden sikayet etmeyi biz biraktik, bu sefer Fenerbahceli arkadaslar basladi. Artik basa gelen cekilir diyoruz Trabzon olarak.

Ben yayinci kurulusa tarafli dedim
    Niye X takim oldugunda " ofsaytmi ? Degilmi? " de
    Fenerbahce oldumu " kac cm ofsayt "

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tüm bunların yanında birşey söylemiştim. Bu takım kötü gitmeye başlarsa taraftarı federasyonun yakasını bırakmaz diye. Daha kötü gitmeden ne kadar dolmuş bir psikoloji içinde olduğunu aşağıdaki cümlede görebiliyoruz.
    Fenerbahçenin daha kaybettiği ilk maçta "Federasyon ve Hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor yoksa daha kötü olurlardı" diye başlayıp yorum yazıyorsan psikolojik olarak bizi bırak aynaya bak !
    Fenerbahçe'de zaten herşey güllük gülistanlık değil, bugün her koldan masa oyunlarıyla sırtından sırat köprüsüne itilen bir takım için hala KOLLANIYOR diyebiliyorsanız pes!
    Önce saygılı olun ve emeğe saygı gösterin diyecem ama çok şey istiyoruz çok !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    [B][COLOR="RoyalBlue"]Farkina vardiysaniz fiksturden sikayet etmeyi biz biraktik, bu sefer Fenerbahceli arkadaslar basladi. Artik basa gelen cekilir diyoruz Trabzon olarak.
    Arkadaş siz edin, Beşiktaş etsin çünkü bu takımlar ekstradan maç yapıyor ama Avrupa kupalarında oynamayan bir takıma sen Avrupa kupasında oynuyormuş gibi lig fikstürünü sıkıştırarak maç oynatmaya zorluyorsan burada art niyet aranır.
    Tekrar yazmaya gerek yok eğer okuduysan

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    forumda bir yerde vardı baktınız mı bilmiyorum. hafta içi kimin en fazla maç yaptığını.. ilk 5 haftadaki fikstrümüzü gördünüz. sonra ne dendi. ilk 5 hafta Fener i vurdu sonrasında sırayla büyük takımları vuracak. vurmazsa o zaman art niyet ararız.(forumdan birisi yazmıştı hatırlamıyorum) hani nerede hala bizi vuruyor diyelim ki; BJK ve TS bizi avrupada temsil ediyor(bu bile gerekçe olamaz,temsil ediyorsa o fikstüre katlanmalı) ama neyse hadi onlara böyle dedik GS ve Bursa nerede? niye hep hafta içi Fenerbahçe oynuyor ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Farkina vardiysaniz fiksturden sikayet etmeyi biz biraktik, bu sefer Fenerbahceli arkadaslar basladi. Artik basa gelen cekilir diyoruz Trabzon olarak.

Ben yayinci kurulusa tarafli dedim
    Niye X takim oldugunda " ofsaytmi ? Degilmi? " de
    Fenerbahce oldumu " kac cm ofsayt "
    kimin şikayet etmesini bekliyorsunuz onu anlamadım. şuan en kötü bizim fikstürse tabi ben şikayet ederim.

ben şunu anlamıyorum: çıkıp diyin şuan Fenerbahçe'nin fikstüründe bir haksızlık var ama suçlu TFF, biz değiliz. o zaman çıkıp hangi Fenerbahçeli laf edebilir ?

Bir de MAA yı seçimlerde Fenerbahçe desteklemedi. onu diğer kulüp taraftarlarına sorun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

dostlar boşverin boşuna elinizi yormayın ne kadar konuşulursa konuşulsun bir yere varılmıyor. Bu sene federasyon bizim futbol zevkimizi batırmayı başardı malesef, play-off u olsun sıkışıp lig fixtürü olsun, daha suçunun ne olduğu bilinmeyen Fenerbahçe başkanının hapiste olması, yahu ayıptır, günahtır. adam orada tutuluyor ne suçlama var ne kanıt var ne birşey var. Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının arkasında dursun iyi günde kötü günde sahip çıksın kim gelirse gelsin yıkamaz bu köprüyü. ayrıca bu yaz yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'nin bu performansı ayakta alkışlanır bir maç ile hiç birşey değişmez bence. bu seneyi malesef böyle atlatıcaz ne kadar üzülsekte futbolumuzun durumuna. birde bu kaosun içine hakem hatalarıda dahil olunca iyice çekilmez oluyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yayinci kurulus hakinda fikrim degismez, sadece bugun yazdigim sebepten dolayi degil bir cok sebebi varda yeri Sivas-Fenerbahce mac konusu degil.

Fenerbahceli oyuncular bence yipranmadi, yetersizlik var belli bolgelerde bu her mac ortaya cikmaz cunki yildizlarin maci alir sana. Dun Alexin bu takimdaki yerini gorduk bir kez daha.
    Yetersizlik var ve yıpranmadı diyosun

Evet yetersizlik var ve oyuncular yıprandı,fikstür sıkışık tek bizim adımıza konuşmuyorum.

Her maçı neredeyse hafta içi oynamamıza rağmen

Alex'in yeri bu takımda belli zaten takımın kaptanı tribünde ne bekliyorduk ki

Her neyse tekrar tebrikler Sivas

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yok bide gostermesinler begenmiyorsan yorumu alintilama. 8 gunde 2 deplasman 1 derbi felan gececen o isleri, Trabzonun ayni gunde 2 maci var ona bakarsak Zamaninda bu federasyona en buyuk destek kimden geldi.

Kimden geldi ? Fenerbahçe Göksel Gümüşdağ'ı destekliyordu. Ardından ortaya Mehmet Ali Aydınlar ismi atıldı ve Göksel Gümüşdağ'la Mehmet Atalay'ın çekilmesiyle birlikte tüm kulüpler Aydınlar'a destek verdi. Eğer Göksel Gümüşdağ çekilmeseydi Fenerbahçe Aydınlar'a karşı Gümüşdağ'ı desteklerdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İlla her şeye niye taraf tutmak, adam kayırmak gözüyle bakıyorsunuz? Onu pek anlamıyorum ben. Aynı Federasyon, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi maçının olduğu güne, bir de değil, iki defa lig maçı koyunca "beceriksiz"; Fenerbahçe'ye 8 günde 3 lig maçı yazınca "taraflı" nasıl oluyor? Veya tam tersi; her neyse işte.
    Aynı gün maçı oynatıyormu peki Federasyon.

Aykut Kocaman çıktı ne dedi ilk haftalarda? Şimdilik birşey demiyoruz fakat aynı şeyler rakiplerimize de yapılmazsa o zaman konuşmaya başlarız. Neredeyse devre geliyor hala birşey yok. Bu yetmiyormuş gibi geçen haftanın kapanışını, bu haftanın açılışını bize yaptırıyorlar. Dün'e Galatasaray maçını koyun bugüne Fenerbahçe maçını. Çokmu zor bu?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ne anlatmak istediğimi biraz daha açmalı mıyım, yoksa sondaki smiley "nasıl cevap verdim ama" anlamına değil de, "bunu bile yapar bu Federasyon" anlamına falan mı geliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne anlatmak istediğimi biraz daha açmalı mıyım, yoksa sondaki smiley "nasıl cevap verdim ama" anlamına değil de, "bunu bile yapar bu Federasyon" anlamına falan mı geliyor?
    Farklı psikolojiler içinde yönetim sanırım. Dünde puan durumunu ekledim çok farklı yorumlandı. Bugünde smiley koydum ona bile takılmışsınız.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Smileye takılmadım aslında; derdimi anlatabilmiş miyim, yoksa yanlış mı anlatmışım, sorusunu süslemek için kullanılmış bir ayrıntıydı.

İşte tam burada olduğu gibi, "X günde Y maç" bahsinde de paranoyaya gerek yok demeye çalışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Smileye takılmadım aslında; derdimi anlatabilmiş miyim, yoksa yanlış mı anlatmışım, sorusunu süslemek için kullanılmış bir ayrıntıydı.

İşte tam burada olduğu gibi, "X günde Y maç" bahsinde de paranoyaya gerek yok demeye çalışıyorum.
    Benim demek istediğim de şu; Eğer bize yapıyorlarsa herkese yapsınlar. Yoksa ben neden kızayım ki elbet sıkışık maçlarımız olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Katılıyorum. Yalnız, benim mesajımla başlayan meselenin ana fikri bu değil; bu takvimin Federasyon tarafından kasıtlı ayarlandığını ima edenler var, ben bunun, Trabzonspor'a yapılanla beraber düşünüldüğünde kasıttan ziyade, beceriksizlik gibi durduğunu söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum. Yalnız, benim mesajımla başlayan meselenin ana fikri bu değil; bu takvimin Federasyon tarafından kasıtlı ayarlandığını ima edenler var, ben bunun, Trabzonspor'a yapılanla beraber düşünüldüğünde kasıttan ziyade, beceriksizlik gibi durduğunu söylüyorum.
    Benim dediğim de farklı birşey değil. Eğer bize yapıyorlarsa herkese yapsınlar. Eğer yapılmıyorsa bunda artniyet aranır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ki artık arıyoruz da...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe ve Avrupa'da oynamayan diğer ekiplerin kaç günde bir lig maçı yaptıklarına dair tutulmuş bir veri var mı acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe ve Avrupa'da oynamayan diğer ekiplerin kaç günde bir lig maçı yaptıklarına dair tutulmuş bir veri var mı acaba?
    Karşılaştırma Fenerbahçe ile Galatasaray arasında tutulmuştur. Veriler Ligtv.com.tr'den alınmıştır.

11.09.2011 20.00 Galatasaray
    12.09.2011 20.00 Fenerbahçe

16.09.2011 20.00 Fenerbahçe
    18.09.2011 20.00 Galatasaray

20.09.2011 20.00 Fenerbahçe
    21.09.2011 18.45 Galatasaray

23.09.2011 20.00 Fenerbahçe
    26.09.2011 20.00 Galatasaray

01.10.2011 19.00 Fenerbahçe
    02.10.2011 19.00 Galatasaray

16.10.2011 19.00 Galatasaray
    17.10.2011 20.00 Fenerbahçe

21.10.2011 20.00 Galatasaray
    23.10.2011 19.00 Fenerbahçe

26.10.2011 20.30 Galatasaray
    27.10.2011 20.30 Fenerbahçe

30.10.2011 16.00 Galatasaray
    31.10.2011 20.00 Fenerbahçe

04.11.2011 20.00 Fenerbahçe
    05.11.2011 19.00 Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tablo, her takımın maçları arasındaki gün sayısını gösteriyor. En sağ sütun toplam sütunu.

Fenerbahçe'nin ilk üç haftadaki 4-4-3 ve son üç haftadaki 4-4-4 aralığı var. Buna yakın aralıklar; Kayserispor için ilk üç haftada ve Mersin İ. Y., Sivasspor ve Ankaragücü için son üç haftada olmuş sadece.

Federasyon maç takvimini 10 haftalık değil, 3'er, 5'er haftalık parçalar halinde belirlediği için kısa aralıklar toplamdan daha önemli hale geliyor.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri