Catania 0 - 2 Juventus

__________________________________________________ ________________________________________

Juventus 3 - 0 Palermo

__________________________________________________ ________________________________________

J
J
J

__________________________________________________ _________________________________________

J
J
J

Udiniese 2 - 3 Juventus

Geri dönüş yapmayı alışkanlık haline getirdik. İlk devrelerini hımbılca geçirdiğimiz maçların devre arasında Aggressive ses tonuyla oyuncuları haşlıyorum, çok iyi geliyor.

__________________________________________________ ______________________________________

J
J
J
J

Damiao Juventus'da!

Tevezle maaş konusunda anlaşamayan Juventus Brezilyalı 22 yaşında forvet Leandro Damiao ile 25M Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
j
j
j
j
j
j
j
j

Juventus 1 - 0 Cesena (Kupa)

Evet kupa maçı diye yedek ağırlıklı kadroyla çıktık. Damiao'da ayağının tozuyla ilk maçına çıktı. Udiniese maçından sonra Scoutların gazına gelip aldım fakat 25M az para değil içim cız ediyor. Tevez hayvanı senelik 14milyon maaş isteyince başka çarem kalmadı. Kadrom belki süper değil ama harika bir ambians yakaladık, takıma gelecek oyuncu ya genç olacak ya da süper yetenekli. Damiao ilk maçında golü attıran adamdı ama o kadar. Ah Matri kıymetini bilmedik kuzum

__________________________________________________ ________________________________

Juventus 3 - 1 Cesena

J
J
J
J

Tek kelimeyle muhteşem bir ilk yarıyı geride bıraktık. Ne yalan söyliim bu kadarını ben de beklemiyordum Ligin ilk yarısıyla ilgili röportajımızı Tuttosport'a vereceğimizden şimdilik susuyorum

Ama bakalım üstad ne diyor?

J
J
J
J