1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Crash dumps

Hybrid View

Angry 19 Haziran 2013 tarihinde sorun?

Arkadaşlar 19 Haziran 2013 tarihinde oyun sürekli donuyor. Yanıt vermiyor diyip kilitleniyor sürekli. O günü direkt atlamak için ayın 16'sında 1 hafta tatile çıkıyorum ama 19'unda yine takılıyor. Güncelleme yapmadım 12.0.2 oynuyorum sorun ne olabilir sizce?

Biraz önce 12.0.4 güncellemesini yaptım yine takılıyor aynı tarihte delirecem az kaldı.
    Last edited by 33avci33 : 07.Kasım.2011 at 21:18

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Arkadaşlar 19 Haziran 2013 tarihinde oyun sürekli donuyor. Yanıt vermiyor diyip kilitleniyor sürekli. O günü direkt atlamak için ayın 16'sında 1 hafta tatile çıkıyorum ama 19'unda yine takılıyor. Güncelleme yapmadım 12.0.2 oynuyorum sorun ne olabilir sizce?

Biraz önce 12.0.4 güncellemesini yaptım yine takılıyor aynı tarihte delirecem az kaldı.
    s.a kardesım ılk once arada dolarkenn oyunn bazemlerı eger fazla lıg acmssann yavas ılerleıyor oluyor oylee beklıyceksınn bırazzz
    Last edited by meddah : 13.Kasım.2011 at 01:48

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

adam oyun donuyor demiş.hata veriyor herhalde.yönetici olarak çalıştırıp dene belki yer.

böyle bir saçmalık görmedim. en az 5-6 defa denedim hep aynı sorun. 1-2 kere crash dumps verdi ama diğerlerinde kilitlendi kaldı. mecburen yeni oyun açtım.

Bir Klasik Crash Dumps Hatası Oyuna Eklediğin Yama/Grafik Dosyalarını Kaldırıp Yeniden Açmayı Dene Oyunu Eğer Yine Hata Verirse Save Gitmiştir Yeni Bir Oyun Açman Gerekir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bir Klasik Crash Dumps Hatası Oyuna Eklediğin Yama/Grafik Dosyalarını Kaldırıp Yeniden Açmayı Dene Oyunu Eğer Yine Hata Verirse Save Gitmiştir Yeni Bir Oyun Açman Gerekir
    şu an yeni açtığım oyundada 19 hazirana sadece 6 gün kaldı eğer yine aynı hatayı verirse dediğini yapacam dostum. sağol ilgilendiğin için.

Mesaj Yetkileri