1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Acayip kolay olmuş.2-3 dakikada baştan savma bir taktik yaptım herkese 3-4 atıyorum.Bir iki maç berabere kaldım yarım sezonda.Hiç zorlamıyor takımlar heyecanı da kalmıyor pek.Maçları izlemiyorum doğru düzgün bir heyecan olmuyor umarım giderilir bu sorun.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Acayip kolay olmuş.2-3 dakikada baştan savma bir taktik yaptım herkese 3-4 atıyorum.Bir iki maç berabere kaldım yarım sezonda.Hiç zorlamıyor takımlar heyecanı da kalmıyor pek.Maçları izlemiyorum doğru düzgün bir heyecan olmuyor umarım giderilir bu sorun.
    Peki konuşmaları (maçtan önce ve maç içerisindeki) kim yapıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    Peki konuşmaları (maçtan önce ve maç içerisindeki) kim yapıyor?

Ben yapıyorum.Konuşmalarım her zaman aynı oluyor.I expect a win maç başlarken.Good win boys maç sonunda

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Ben yapıyorum.Konuşmalarım her zaman aynı oluyor.I expect a win maç başlarken.Good win boys maç sonunda
    Kötü giden bir maçta ne diyorsun mesela? Maç başında 1 yada 2 kişi motive oluyor. Kimse tatmin olmuyor. Maç sonu "Delight" ama bir sonraki maç Karamürsel sepeti oluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    Kötü giden bir maçta ne diyorsun mesela? Maç başında 1 yada 2 kişi motive oluyor. Kimse tatmin olmuyor. Maç sonu "Delight" ama bir sonraki maç Karamürsel sepeti oluyoruz.
    Kötü giden bir maçım olmuyor ki İlk yarıyı en kötü berabere kapatıyorum.Zaten maç öncesi ve devre arası söylediklerimden sonra takımda bir değişme olmuyor ne gaza gelen oluyor ne stres yapan Şanssızdık diyorum veya memnunum böyle devam edin diyorum zaten bir şekilde gol atıyoruz (: Şunu yazarken bir yandan maç yapıyorum mesela deplasmanda ilk yarıda 3 atmışım Eskişehir'e.Gol atamadığım bir iki maç vardır.Onda da kaleyi tutan şutum yok yoksa onlar da gol olacak.Takıma bir sadece 32'lik bir stoper aldım öyle oynuyorum ekstra bir şey yaptığım yok yani bu oyunun kendi şeyi derken 5 olmuş Eskişehir maçı

Mesaj Yetkileri