Nannar ,Danimarka Basınının önünde:

Basın: Milli takım menajerliği her zaman beraberinde bir baskı getirir. Bu baskıyı kaldırarak iyi sonuçlar alabileceğinize inanıyormusunuz?

-----Tabiki de evet. Bunu göze alarak buraya geldim
***** Taraftar baskısının yanısıra oyuncular ve takım üzerinde oluşacak olan medyanın ilgisi de olacaktırçBu sizi rahatsız eder mi?
------ Bana saygılı olduğunuz sürece hayır.
***** Danimarka'da birçok kesim sizin bir Türk menajer olduğunuz için Danimarka futboluna uyum sağlayamayacağınızı düşünüyorlar.Futbol tarzı olarak başarı sağlayabileceğinize inanıyormusunuz?
-------Futbolun dili de ırkı da tektir. Danimarka milli takımı maçlarını uluslararası arenada oynayacağına göre bunun çok da önemi yok fakat tabiki de oyuncuları daha iyi tanıma adına Danimarka futbolunu analiz ederek bu sorunu en aza indireceğiz.
*****Nasıl bir taktik anlayışınız var?
----- Futbol zevk oyunu olduğu için hücum etmeyi seven bir takım oluşturmak için buradayım
***** Şu anki kaptan C. Poulsen. Değişiklik yapmayı düşünüyormusunuz ?
-----Cristian şu anda hala takımın kaptanıdır.Gelecekte lüzum görürsem değiştiririm.
***** Milli takıma oyuncu seçerken oyuncuların isimlerine mi yoksa performanslarına mı bakarsınız ?
-----Formayı hak eden alacaktır
*****Sizin de bildiğiniz gibi futbolcular kendi kulüplerinde daha çok kazandıklarından ve beklentilerin daha fazla olduklarından dolayı,kulüpler milli maçlar konusunda bazen sorun çıkarabiliyorlar.Bu konuda menajerlerle olumlu iletişimde bulunacak mısınız?
------ Tabiki de liglerdeki Danimarkalı oyuncuların antrenörleriyle sürekli bilgi alışverişinde bulunacağız.
***** Son olarak, Christian Eriksen Danimarka milli takımı adına çok büyük bir oyuncu ve gelecekte ondan çok büyük beklentiler var. Sistemi onun üzerine mi kurmayı planlıyorsunuz?
------- Eriksen çok yetenekli ve milli takım için çok değerli bir oyuncu fakat oyun sistemini bir oyuncu üzerine kurarsak yokluğunda büyük sıkıntılar yaşarız.Takım oyununu sahaya yansıtma amacındayız.
****** Sorularımızı içtenlikle cevapladığınız için teşekkür eder,başarılar dileriz
------ Ben teşekkür ederim..