Öncelikle başarı dilekleri için herkese teşekkürlerTürkiye ligi ile ilgili heryerde "oyun çok kolay" yorumlarını okuyunca direk sogudum zaten o taraftan
İtalya ile zaten geçen yıl bir kariyer yapmıştık.İngiltere ve İspanya liglerini pek sevmiyorum. Hollanda'yı seçmemin amacı oyunun yapımcılarının " regenler ülkelerin genel özelliklerini taşıyacak" iddaalarını denemek amaçlıdır
Madem total futbolun beşiği Hollanda, biz de geçmişinde iyi işler çıkarmış fakat şu an dibe vurmuş bir ekip bulalım dedim ve Sparta hoşuma gitti. Kariyerde ilk maç ne zaman olur bilmem ama oğlan uyanana kadar antreman ve taktik üzerinde çalışmam lazım. Aklımdan geçen bir taktik dizilişi var total futbol üzerine kurulu. Bunu kaç yılda başarırız bilmiyorum ama toplu hücum ve toplu savunmanın yanısıra pasla rakibin başını döndürecek bir ekip meydana getirmek istiyorum. bu yüzden 17-18 yaşından 22 yaşına kadar falan 4-5 sezon boyunca antremanlara tabi tutarak oyuncular sisteme hazırlayacağım. Bunun için de çok sağlam bir antreman sistemi ortaya çıkarmam lazım. Oynatmayı düşündüğüm sistemin her mevkisi için ayrı bir antreman programı ayarlayarak işe başlayacağım.

Türkiye ligi ile ilgili heryerde "oyun çok kolay" yorumlarını okuyunca direk sogudum zaten o taraftan