1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Question Chelsea'nin Mehmet Topal Aşkı

Chelsea Mehmet Topal için fiyat arttırdı

Chelsea, Valencia'da forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'dan vazgeçmiyor.

İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'ı mercek altına alan İngiliz kulüp Chelsea, bu transferde rakamı 13 milyon Euro'ya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Valencia'nın kapısını çalarak talip olduğu Mehmet Topal'ın transfer görüşmeleri, Banega'nın sakatlanması sonucu duraklama noktasına gelmesine rağmen, İngiliz devi rakamı 13 milyon Euro'ya yükseltti ve Topal'ı sıkı takibe devam kararı aldı.

Bu arada Hırvatistan maçında Chelsea dışında Manchester City ve La Liga devlerinin de Topal'ı takip etmek üzere bir gözlemci gönderecekleri öğrenildi.

Ancak sezon sonu transfer olması kesin gibi gözüken Mehmet Topal'ı, Valencia Kulübü başkanın çok sevmesi en iyi adamım demesi transfer görüşmelerini zorlayacağa benziyor. Ayrıca İspanya'daki bir çok yerel gazete de bu takiplere geniş yer veriyor.

Bir kaç hafta sonra baba olacak olan Mehmet Topal'ın bu kadar büyük kulüplerce gözlenmesi de en çok eşini heyecanlandırıyor. "Dünya devleri eşimi takip ediyor, beğeniyor ve talep ediyorlar. Gururlanmak terimi az kalır" diyerek her şekilde eşinin yanında olduğunu dile getirdi.

Bu arada İspanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan Mehmet Topal, ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.

VALENCİA / DHA

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cok iyi bir kesici Chelsea icin iyi bir transfer olabilir cunki essienin sakatligi artik sureklilik haline geldi topal"i essienin yerine dusunuyor olabilirler umarim sezon sonu transferi gerceklesir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar sevinirim ki.. Hey gidi Mehmet Topal. Dardanel'den Galatasaray'a ilk transfer edildiği günü hatırlıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mehmet adına çok sevindim.Mehmet'in Galatasaray'da yıldızının parlaması beni daha çok gururlandırıyor.Türk futbolcular kendilerini kanıtlamaya başlıyor ve Avrupa'nın büyük kulüplerine gidiyorlar.Türk Futbolu'nun bir gelişme gösterdiği aşikar ama bu neden milli takıma yansımıyor onu anlayamıyorum.Neyse Mehmet'in Chelsea'ye gitmesini çok isterim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri