Vittek iyi isim bence, bence diyorum cunki cogu taraftar hayal kirikligi yasiyor. Istedigimiz pivot ozeliklerine sahip Vittek
Vittek iyi isim bence, bence diyorum cunki cogu taraftar hayal kirikligi yasiyor. Istedigimiz pivot ozeliklerine sahip Vittek
Havasal hakimiyeti iyi olan bir isim ama uzun zamandır fazla gol atamıyor.Şampiyonlar ligi oynayacak bir takım için idaeal mi tabiki olamaz.
Vittek iyi forvettir yahu.Sapara - Vittek iyi transferler.
I'm back...
Yapılan takviyeler Şampiyonlar Ligi için yetmez Trabzon'a. Gerekeni yapacağız diyen Sadri Şener sınıfta kaldı.
Brozek bir gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam![]()
trabzon takimini tebrik ederim guzel transferler yaptilar ve baskanlari sozunde durarak takima iyi oyuncu getirdiler bizim galatasarayimiz hala transfer yapicak ve sozlerinde hala duracaklar..
Yonetime yuklenmek haksizlik olur, tff ye yuklenmemek butun herkese haksizlik olur.
Madem bu takimi SLye yollican daha once soylede ulkeyi basari ile temsil etmek icin hazirlik yapsinlar. Uefa macimizdan once haber veriliyorki hadi bakim hazir olun Sldesiniz. Bu hafta zaten bayram, bankadan teminat alamiyorsun , noter sorunlari .....
Gercekten Turk futbolunu kurtarim derken dustugumuz durum cok kotu
Vittek iyi transfer bence. TS Taraftarı hayal kırıklığına uğramamalı.
Fazlasını beklemiyordum zaten. ŞL'de başarı zor ama en azından alternatifli bir kadromuz oldu.
Vittek ve Sapara resmen Trabzonspor'da. http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?#
ŞL listesine yetiştirilmiştir herhalde?
Bugün 00:00'a kadar belgeler yetiştirilir diye düşünüyorum.
2 futbolcuya toplam 800bin euro bonservis vermisiz
Trabzonspor için 2 güzel transfer daha. Başarılar Trabzonspor.
Trabzonspor takımına yürekten başarılar diliyorum. çok iyi 2 transfer yaptılar...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Fenerbahçe'de Vittek'i almak için son anda devreye girmiş
DHA muhabiri twitterda boyle bisey paylasti
Brozek ne kadar oynama fırsatı bulabildi kiKarşılaşmaların son 5 dakikasında, 10 dakikasında görev verdiler
Fırsat verilse forvet aramaya gerek kalmayacaktı belki ama tabi onun durumunu en iyi bilen, en yetkili kişi Şenol Güneş bu durumda.
bol alternatifli iyi bir kadro oluşturdu Trabzonspor
Şimdi Brozek iyi değilse 11 koymanın bir anlamı yok.Bu durumu düşünüp suçu kendisinde aramalı o.
800 bin Euro'ya iki oyuncu...
Trabzonspor, Vittek ile 2 yıllık, Sapara ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını borsaya bildirdi.
02 Eylül 2011 Cuma - 10:37
DHA
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada Vittek ve Sapara transferlerinin maliyetinin detaylarına yer verildi.
"Robert Vittek ve ve Marek Sapara'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcuların kulübü MKE Ankaragücü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre MKE Ankaragücü Spor Kulübü'ne Marek Sapara'nın sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin Euro, Robert Vıttek'in sözleşme fesih bedeli olarak 600 bin Euro ödenecektir.
Futbolcu Robert Vittek'e, 2011-12 futbol sezonu için 1 milyon 100 bin Euro garanti ücret ve 4 bin 166 Euro maç başı ücreti, 2012-13 futbol sezonu için 1 milyon 100 bin Euro garanti ücret ve 4 bin 166 Euro maç başı ücreti ödenecektir.
Futbolcu Marek Sapara'ya, 2011-12 futbol sezonu için 800 bin Euro garanti ücret ve 5 bin 208 Euro maç başı ücreti, 2012-13 futbol sezonu için 800 bin Euro garanti ücret ve 5 bin 208 Euro maç başı ücreti, 2013-14 futbol sezonu için 800 bin Euro garanti ücret ve 5 bin 208 Euro maç başı ücreti ödenecektir."
Mehmet Çakır'ın sözleşmesi feshedilmiş.
Gereğii olmayan bir transferdi takım için ve uzun sürmedi kariyeri..Murat Tosun'un da yollanmasını bekliyorum ben.Gereksiz isimlerin başında gelenlerden.
Bence bu senenin en iyi transferleri oldu ligimizde.800bine 2 as oyuncu.Sapara Trabzonda da ligin tozunu attıracaktır.
eto'o bitmiş.
Çok ucuza yapılmış iyi 2 transfer, hayırlı olsun. ŞL kararı önceden alınsaydı daha iyileri de gelebilirdi aslında, ama kötü transferler de değil kesinlikle Sapara ve Vittek. Bir tek stoper alınamadı, o da takım içerisinde halledilecek sanırım, Glo-Giray-M.Yumlu-Celutska şeklinde.
600bin'i Vittek için 200bin'i Sapara için diye okudum goal.com'da ne kadar doğrudur bilemem. Sapara gibi bir oyuncunun bonservis bedeli nasıl 200bin olur yahu? Çok iyi iki transfer yaptı Trabzonspor tebrikler.
Normalde bu oyuncuların sözleşmesini tek taraflı olarak bitirme olayı vardı 3-5 gün önce ama kulübümüz Ankaragücü'nün bu durumundan yararlanmayacağına dair bir açıklama falan yaptı. Ankaragücü'de bu jeste oyuncuları değerinin altında bırakarak karşılık verdi sanırım.
Özgür Çek için teklifte bulunacakmışız herhalde bazı gazetelerde öyle yazıyor.
Milan Burak icin devredeymis Hamit Altintop icinde Trabzon devredeymis medya yine cosmaya basladi bu aralar![]()