Hamit ortasahaya
Sabri sağbeke
Burak sağ açığa çekilebilir.
Gökhan' ın yerine sırtı oynayabilecek bir forvet alınırsa daha mantıklı olur. Şimdi bir Hakan Şükür olaydı keşke![]()
Hamit ortasahaya
Sabri sağbeke
Burak sağ açığa çekilebilir.
Gökhan' ın yerine sırtı oynayabilecek bir forvet alınırsa daha mantıklı olur. Şimdi bir Hakan Şükür olaydı keşke![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Rıdvan'ın dediği gibi adamlar 45 dakka uyuttu bizi. Beraberliği falan yakalasak bari. Corluka ile Dujmovic'midir nedir 2. maç yok.
Ardanın hırsını,heycanını hareketlerinden görüyorum ama bu hırs tüm oyuncularda olmadıktan sonra yersiz.
Diğerleri bitsede gitsek ayaklarındalar hele ki defans ölmüşte haberimiz yok.
Türk takımlarının basketbol ve futbolda en iyi yaptığımız şey savunma anlayışımız ölmüşse bitmişiz bi demektir.
Toparlanmalıyız gol atmalıyız Arda gibi herkesin hırslı oynaması gerekli yeter artık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
2008'deki gibi bir mucize olmazsa yeni hedef 2014 Dünya Kupası olacak gibi gözüküyor. Hırvatlar erkenden öne geçti 15 dakikada şoku ancak atlattık, iyi pas yapmaya başladık ama pozisyona dönüşmüyor paslar. Hırvatlar 2. golü de attıktan sonra yine şok olduk, atlatmaya çalışırken de ilk yarı bitti zaten. Şuan takımda kendi kalitesinde oynayan hiçbir oyuncumuz yok. İkinci yarının başında belki şansa 1 gol bulursak takım ateşlenir.
Hakem de bize karşı esnek davranıyor. Rahat 9-10 kez uyardı bizimkileri. Corluka ilk faulünde kartı yedi. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben Selçuk İnan'a takıldım en çok, hatasız oynuyor çünkü sahada yok. Eksik oynuyoruz resmen.
Bu Burak olayı hep içimdeydi ancak yeter artık
Sabrında bir sınırı var 1 tane olumlu hareketini görmedim.
Sabri beke alınmalı
Gökhan yerinede forvet girmeli
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Onu bunu suclamak yersiz. Grup maclarinin basindan beri Hiddink futbol oynatmiyor.
Sabri MC
Hamit AMR
Burak ST
Arda ona pozisyon bile bulamiyorum, resmen adama maci kurtar diyorlar nerde oynarsan oyna.
Heyecani kalmadi bu isin
Sabri ortasahada pekte sırıtmıyor açıkçası. Hatta güzel maç çıkarıyor bile denilebilir.
Football is simple,but Football Manager is not
arkadaşlar hata şunda hata bunda şu girse takım uçar bu girse Maçı alırız falan diye kendinizi kandırıyorsunuz sistem yanlış hata hiddinkde
hata takımda GG Yapmasa başkası yapacak hadi diyelim ilk golde hata yaptı fakat gg yi geçtikten sonra oradaki şahıslar ne diye topun gitmesine boş boş izlediler ?
Burak ı fazla abarttınız bence hatta ronaldoyla kıyaslamalar falan bir zamanlar tuncay içinde böyle medya balonluğu yapıyorlardı aynısını kendimce burak içinde geçerli bence burak üst düzey bir oyuncu değil takımda emre hamit arda sabri(ciddiyim)den başka şuan kimse adam gibi oynayamıyor adam adama savunma yapıyoruz adamlar iki pasta bizi geçiyor düzenli bir sistem yok futbolcular kafalarına göre takılıyor Allah aşkına ne burak dan selçuktan ardadan falan bahsediyorsunuz sanki burak gelicek herkezi geçecek Tabi adamda ronaldoya bi çakacak gol
Yani varya takımımızı çok büyütüyoruz ha adam gibi oyuncular var ama çok heyecan yapıyoruz adamlar oyun psikolojisi olarak maça odaklanmamışlar akıllı düşünemiyorlar savunma çizgisi çok geride konsantrasyon eksikliği var hiç ümitlenmeyin bu maçı eğerki yine eşek şansı olmasa adamlar yine gol atar bırakın heyecanı hırsı mırsı hırsla biyere kadar daha takım takım değilki!
daha yazsam bitmez...
Gökhan çıkar Töre girer hiç sevmiyorum Töreyi ama GG'den iyi olduğundan kızamıcam![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Volkan'ın ikinci goldeki hareketi neydi öyle? Yanından top geçiyor (yanından dediğim omzunun hemen yanı) el kol yapıyor faul demeye çalışıyor. İlk golde de hem GG ayakta kalamadı hem Volkan zamanlamayı iyi yapamadı. Hamit ve Burak felaket. Öyle sahada deli danalar gibi sağa sola koşmakla olmuyor bu işler. Ayrıca bir tane tacıda rakibin kafaya atmayın yahu.
Ayrıca adamlar deplasmanda çift forvet oyunuyorlar, biz tek forvet. Türk futbolu şu 4-3-3 zincirlerinden kurtulmalı artık. Olmuyor işte Türk futbolunun doğasına aykırı 4-3-3.
Yazıklar olsun Hiddink'e. Yerinde olsam devre arasında valizimi toplar giderdim. 2 paralık etti o ay yıldızlı formayı.
Volkan yediği ikinci golün aynısnı Beşiktaş maçında yemişti..
3 oldu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3 oldu yazıklar olsun
Rakip oynuyor biz izliyoruz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
3.cu golu nasil yedik beyler yayini kapatmistim cunki ?
Defansa bak defansa
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bizim araştırmacılardan sonraki güncellemede bütün Türk oyuncuların mental özelliklerinin hepsini 1 yapmalarını rica ediyorum. Anca o şekilde en gerçekçi şekilde yansıtmış olurlar oyuna.
Adamlar dikmişler kuleleri stopere,içeride bir tane Burak,bizimkiler hala havadan gol arıyorlar.Hoca ayrı bir terane,oyuncular ayrı bir terane.3.golü yemeden önce dedim yedik diye.Daha fazla bu rezaleti seyredip kahrolmak istemiyorum.
So what?
Saike
Arda, Emre ve Sabri'ye yazık...
Şu maça gidenlerede yazık onca paraları boşa gitti rakip gollerini izlediler
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
TV'nin sesini kapattım, ne Ercan Taner ne de Rıdvan Dilmen çekilmiyor. Daha yemesek bari resmen rezil olduk.
Savunmada top çevirirken tribünlerden ıslıklı tepki var.
Fatih Terimin o kenardaki duruşunu özledim.Yemin ediyorum özledim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!