Milli takım oyuncuları bile ıslıklanıyor.Ne bir birlik var ülkede ne de bir organize olma çabası.Ne bir yönetim var ülkede ne de bir yönetme çabası.Milli takımın başına Türk teknik adam geçirmezsen bu kadar başarısız olursun.O adam profosyonel sadece parasına bakar ama Türk birisi geçtiği zaman bu bayrağın bu formanın ne kadar değerli olduğunu bilir.Saygı gösterir , saygı gösterilmesini sağlar.Suç hem Hiddink'de hem de Hiddink'i buralara getirenlerde.Ben başından beri ama özellikle şu son oynanan 4 maçtan itibaren Türkiye'nin kazanmasını istememeye başladım.Tek sebep ise Hiddink'in bize oynatmaya çalıştığı futbol.Avusturya maçına bile beraberlik için çıktık.Neyse 2. Hırvatistan maçından sonra Hiddink devri de kapanmış olacak.Ben hiç üzülmüyorum aksine seviniyorum.Eğer bu kötü futbolla Hırvatlar'ı elemiş olsaydık esas onlara üzülecektim.

Yuhalanan oyuncular içinde birkaç kelam etmek istiyorum.Yuhalayan adamlar (!)(ne kadar adamlarsa) futbolcuya saygı göstermiyor olabilirler ama o futbolcunun da terlettiği forma senin milli takımının forması.O orda ülkesi adına bir şeyler yapmaya çalışıyor.Siz kenardan oturduğunuz yerden yuhalıyorsunuz.Sizlere hakaret etse de siz yuhalasanız kimse laf etmeyecek.2-3 tane hata yaptı diye yuhalıyorsanız eğer sizler zaten küfrü hak edersiniz benim gözümde.Bana katılan olur , katılmayan olur ama benim görüşlerim bu yönde.