Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Kendi oyuncusuna küfreden bir taraftarımız var ne mutluluk verici
    Onları alkışlamaları güzel ancak Arenada oyuncularımıza küfür ediyorlar eminim bizim sahada oynasa bizimkilerde Galatasaraylılara yapacaklar bu yüzden 4 büyüklerin sahalarına verilmesin şu maçlar
    Milyon dolarlar kazanan futbolcuların sırf milli takımı desteklemek için stada giden taraftara küfretmesine ne demeli?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Üst üste kulüpçülüğün zirve yaptığı stat olan TT Arena'ya maç verirsen olacağı budur. Yerden yavaşça top geliyor tribünlerden alkış yükseliyor. Kimse birbirini yemesin o alkışın niyetinin ne olduğu gayet bariz. Sen adamla dalga geçersen üstelik bu ilk değil, o da döner sana o hareketleri yapar, senin yaptığını alkışlar. MAA efendi bundan sonra istediğin kadar TT Arena'ya maç verebilirsin.

Koskoca 90 dakikada rakip kaleciyi yere yatırmayı bile başaramayan tüm oyuncularımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Milli maçların İstanbul'da oynanmaması gerektiği gerçeği bir kez daha ortaya çıktı Volkan olayında.Fakat asıl olan sadece Volkan meselesi değil.Hidding bizim takıma hiçbir artı veremediği gibi resmen tüketmiş. Böyle bir rezalet olamaz. Bu kadar duygusuz ,bu kadar azimsiz ve bitkin bir milli takım görmedim ben hayatımda.Yarın Hidding'le sözleşme feshedilsin de boşa adam götürmeyelim Hırvatistan'a. Yalnız şu arkasındaki Oğuz ve ekibini de kovmak lazım. Bu adamlar fayda getirmiyor milli takıma. Hırslı,heyecanlı isimler lazım. Fatih Terim,Hasan Şaş gibi isimlerin çalıştırdıgı takımda her zaman hırs olur.Yılmaz Vural gelse kesinlikle eminim ben daha iyi olacağına çünkü Volkan'ın olayında da görüldüğü gibi bizim milli takımın taktikle ,teknikle falan alakası yok.Mutluysa,gaza geldiyse her takımı yener,değilse her takıma yenilebilir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Milyon dolarlar kazanan futbolcuların sırf milli takımı desteklemek için stada giden taraftara küfretmesine ne demeli?
    Futbolcular seyircilere hiçbir zaman küfretmedi, mantıksız konuşuyorsunuz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aynen öyle taraftar azdırmasa kimse kimseye küfür etmez.

Burada birlik içindeyiz herkesin amacı aynı ancak taraftarın değil demek ki bizim oyuncularımız Galatasaraylılar,Beşiktaşlılar hepsi tek forma altında oynuyorlar.
    Ancak bunu takımlarla karşılaştıran taraftarlar var ayıp harbiden taraftarlar sövüyorsa ben oyuncunun sövmesine kızmam kısasa kısas

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen bir milli takım oyuncususun, kalecisisin. Eğer böyle durumları kaldıramıyorsan geçmeyeceksin kaleye. Rüştü yıllarca korudu o kaleyi. Bir kere bile böyle küfür çıktımı ağzından? Çıkmadı çünkü Rüştü artist bir kişilik değildi. Böyle bir sakal bırakıp, kas yapıp kendini şişirip hava atmadı kimseye. Rüştü yetenekleriyle çıktı ön plana. Fenerbahçe'de de böyleydi Beşiktaş'ta da Milli takımda da..

Geçmeyeceksin bunları kaldıramayacaksan. Canlı yayında söveceksen taraftara geçmeyeceksin o kaleye. Senden kral mısın? Yığınla kaleci var, senin yokluğunda kendini ön plana çıkaracak. Kimse kendini bir şey sanmasın. Sonra böyle olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar görüceğiz diyorum yani birilerine bu kadar kolay iftira atmak benim kafama aykırı bu kadar kolay konuşulmamalı bu o söylediğiniz kişilere hakaretten başka bişey değildir çok kolay konuşuyorsunuz bence Sanki tüm oyuncular 10 numara oynadıda bir emre ile volkan sahaya ruhunu koymadı sanki oyüzden yenildik sanki taraftarlar emrenin volkanın küfür ettiğini (ettiyse tabi)duydularda ıslıklar onun içindi bilmiyorum ben pek dikkatli bakmadım ama emrenin küfür ettiğini falan duymadım elini kaldırıp konuşma işareti yaparken onlara küfür etmiş falanmı demiş oluyor ? Oradaki taraftarlarda çok masum canım heralde en çok küfür yiyen adamdır türkiyede emre zaten tüm oyuncular çok temiz bunlar pisliğin teki... gülüp geçiyorum
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Kasım.2011 at 01:32

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tamam taraftar dalga geçti hata yaptı ama Volkan ve Emre'nin taraftara ana avrat küfretmeleri gerekmiyordu. Yaptıkları şey çok ayıp !

Maça dönecek olursak.Hiçbir oyun çizilmeden sahaya sürülmüş bir takım vardı sahada. Bu oyun mentalitesini hiçbir umudu kalmayan ve 80 den sonra geride olan takımlar uyguluyor. Biz hem yanlış şekilde hem yanlış dakikada uyguladık bu taktiği. Herşeye rağmen SABRİ' ye Helal Olsun diyorum.
    Taraftar dalga geçmedi küfür etti oraya dikkat edelim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

küfür denilen pozisyonları görmedim ama taraftar niye volkan a yükleniyor. tek suçlu oymuş gibi.. orada gidip bana da sövselerdi ben de kendimi tutamazdım heralde. hangi taraftarın haddine milli maçta bir oyuncuyu yuhalamak.. sanki ne yapmışlar demeyin. önce emre sonra volkan.. ikisi de arena.. ne var arena da bu kadar farklı kılan onu da bilmiyorum zaten.. volkan ve emre ye kızdığınız kadar onlara laf atan taraftara da kızın bence..
    "Şimdi Hırvatları alkışlarlar. Yalandan. Alkışlasınlar,, alkışlamasınlar demiyorum." Kendide anladı saçmaladığını konuyu değiştirdi.
    orada demek istediği güzel futbol için elbette alkışlarsın ama milli futbolcuna nispet olsun diye ıslıklamayacaksın..

maça geleceksek; lanet olsun.. tek bir tane kafa topu alamadık ama yine havadan oynamaya özen gösterdik. işte biz böyleyiz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sen bir milli takım oyuncususun, kalecisisin. Eğer böyle durumları kaldıramıyorsan geçmeyeceksin kaleye. Rüştü yıllarca korudu o kaleyi. Bir kere bile böyle küfür çıktımı ağzından? Çıkmadı çünkü Rüştü artist bir kişilik değildi. Böyle bir sakal bırakıp, kas yapıp kendini şişirip hava atmadı kimseye. Rüştü yetenekleriyle çıktı ön plana. Fenerbahçe'de de böyleydi Beşiktaş'ta da Milli takımda da..

Geçmeyeceksin bunları kaldıramayacaksan. Canlı yayında söveceksen taraftara geçmeyeceksin o kaleye. Senden kral mısın? Yığınla kaleci var, senin yokluğunda kendini ön plana çıkaracak. Kimse kendini bir şey sanmasın. Sonra böyle olur.
    Milli Takım formasına küfredecekler, sakin kalacaksınız öyle mi?
    Bunu yapan adamın bu ülkede yaşamaması lazım.

Bu bayrağa tek bir laf edenin sonu bellidir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

futbolcu milli maçtan ne kadar kazanıyor? 0 değilmi en fazla sponsorluk gibi ücretlerki bunuda ancak yıldız oyuncu alır

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kimse boşa yazmasın arkadaş. Galatasaray'lılar Kadıköy'de,Fenerbahçeli'ler Telekom'da hata yaptıgında ıslıklanır.bu kadar basit. Kimse kendi taraftarının yaptıgı hakkında "hatalılar" ya da "haklılar" demesin. Bu iş düzelmez. Futbol bizde farklı anlaşılıyor.Milli takım başarılı oldugu sürece hepimizin. Başarısız oldugunda milli takım olmuyor,rakip takımın oyuncularını arıyor hemen gözler!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birisi Rıdvan Dilmen'e bu maçı milyonlarca kişinin izlediğini,kahvehanede yorum yapmadığını söylesin.Tamam tribünler felan hatalı ancak sende onlar kadar rezilsin.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Etti ya da etmedi, olay bu değil.

Sen gideceksin milyon dolarlar kazanacaksın, onlarca evin araban yatın katın olacak. Sonra maça çıkıp oynamayacaksın. Sonra da milli formanın arkasına sığınacaksın.

Ralf lafı ağzımdan almış zaten. Daha fazla şey yazmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Faturayı keselim Volkan ve Emre'ye, ohh ne ala. İlk tepki onlara gösteriliyor, sonra diğer şeyler geliyor.

Benim milli formama saygı göstermeyip, o formaya küfredenlere tepki gösterdi diye kimseye kızamam.

Hiddink ile olmayacağını,anlaşıldığı zaman söylemiştim, adamın Türkiye'ye ilk gelişi bile falsoydu, gelişinden belliydi, taraftarın Hiddink dururken, asıl tepkiyi onun görmesi gerekirken neden tepi göstermediğini anlayamadım Hiddink'e.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kendi gözümle gördüm ve okudum. Mantıksız bir konuşma yok tekrar izleyiniz.

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Taraftar dalga geçmedi küfür etti oraya dikkat edelim

nerden biliyorsun ? İlk volkan alkışlamadan önce küfür etmediler. Volkan alkışladıktan ve küfür ettikten sonra topluca küfür geldi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu gece futbol oynayan futbolu düşünen futbolu izleyen tek ülke vardı.
    Maç bittikten sonra futbolu konuşacak ve futbolu tartışacak yine tek ülke olacak.

İkisininde cevabı bkz.Hırvatistan
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kaç defa gördün seyircinin bi milli maçta Rüştüyle dalga geçtiğini ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Etti ya da etmedi, olay bu değil.

Sen gideceksin milyon dolarlar kazanacaksın, onlarca evin araban yatın katın olacak. Sonra maça çıkıp oynamayacaksın. Sonra da milli formanın arkasına sığınacaksın.

Ralf lafı ağzımdan almış zaten. Daha fazla şey yazmaya gerek yok.
    Bu yapılan Milli Takım formasına ve Türk Bayrağı'na terbiyesizliktir.

Savunulacak bir yanı yok, kimse daha fazla uzatmasın lütfen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    futbolcu milli maçtan ne kadar kazanıyor? 0 değilmi en fazla sponsorluk gibi ücretlerki bunuda ancak yıldız oyuncu alır
    O ücret bizimkilerin emekli ikramiyesinin bilmem kaç katı. Hatırlatayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu tartışma bitmez. nannar başlıktan kaçar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tamam taraftar dalga geçti hata yaptı ama Volkan ve Emre'nin taraftara ana avrat küfretmeleri gerekmiyordu. Yaptıkları şey çok ayıp !

Maça dönecek olursak.Hiçbir oyun çizilmeden sahaya sürülmüş bir takım vardı sahada. Bu oyun mentalitesini hiçbir umudu kalmayan ve 80 den sonra geride olan takımlar uyguluyor. Biz hem yanlış şekilde hem yanlış dakikada uyguladık bu taktiği. Herşeye rağmen SABRİ' ye Helal Olsun diyorum.
    emre ve volkan ın yaptıgı ayıp ta emre volkanın sizce sinirleri orada normal mi ? dokunsan ağlıyacak durumdalar adamlar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu kadar kötü olacağğımızı hiç tahmin etmezdim ama her açıdan kötüydük hemde her.Seyirici berbat(Başka tabirlerimde varda yazılmayacak bir platform),tkenik ekip berbat ve oyuncular onlarda berbat.

Şimdi bu Mağlubiyetten sonra herkes bir günah keçisi arar oda Giray'la Egemen olur.

Arda Turan o yaptığı hareketle gözümdeki bütün değerini yitirdi.Her ne skor olursa olsun kart görmek için o hareketi yapmamayacaksın.

Hiddink'te zaten bitsinde kurtulalaım diye oynadı.3-0 yenik durumdayız forvet çıkarmak nasıl bir mantıktır anlamış değilim.Hamit 2. yarıda oyunda yoktu al onu koy Umut'u ama yok illaki tek forvet oynayacaksın.

Ksaca rezalet!!!Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün dicem ama düşünsen ne yazar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi hatırladım.Bir daha İstanbul'a milli maç verilmesin Allah rızası için.Bu ne böyle ya.Yemin ediyorum orada olacaktım yuhalayanlara Hırvatistan'ı alkışlayanlara dayak yiyeceğimi bile bile kafa göz girerdim.İstanbul milli takımı haketmiyor bunu herkes kabul etsin.Anadolu milli takıma aç.Ben şahsen Ankara'da yani ülkemizin başkentinde en son milli maçın ne zaman olduğunu hatırlamıyorum.Eskişehir,Trabzon ve Bursa gibi ateşli taraftarlar olan şehirlerde oynanmasını isterim.Hatta Diyarbakır ve Şanlıurfa'da bile yapılabilir.İzmir var Kayseri var oralarda Milli Takım'a hasret.İstanbul dışında her şehir olur yani.Yeter ki İstanbul olmasın artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Yazık üzülüyorum hala bu kafada insanlar olduğuna.Malesef bir arpa boyu yol katedemeyiz biz bu zihniyetle,bu akşam Euro 2012 finallerinden çok daha büyük şeyler kaybettik.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kendi gözümle gördüm ve okudum. Mantıksız bir konuşma yok tekrar izleyiniz.
    Ben de kamera çekimlerini gördüm, alakası bile yok. Mantıksız konuşuyorsunuz, kendisine küfreden seyirciye buraya gelip yüzüme söylesene diye bağırıyor sadece.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

imzamı atarım adam en ufak hatasında bile taraftardan özür diliyodu bu arada kimse milli takım formasına küfür etmiyor o formanın içindeki ruhsuz artistlere ediliyor o küfür

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Surda volkan ve emre küfür etmedi diyen arkadaslar varya foruma olan saygim bitiyor artik(Kimsenin umrunda degildirde nese).Iyi aksamlar.

Bu yapılan Milli Takım formasına ve Türk Bayrağı'na terbiyesizliktir.

Savunulacak bir yanı yok, kimse daha fazla uzatmasın lütfen.
    Zaten sorun burada. Hata yaptıktan sonra milli formanın arkasına sığınmamak lazım.

Birisi milli takımda oynuyor diye ilah olamaz. Çıkarın şu milliyetçiliği futboldan artık.

Şimdi Volkan kim bilir "Gece bu paraları nasıl sayacağım" diye düşünüyordur.

Bizse sabaha kadar birbirimizi yeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

volkan bu her zaman yaptığı şeyler çok daha fazlasını hakediyor aslında profesyonel oyuncu değilmi? susmasını bilecek bilmezse böyle olur işte

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri