Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Dalga geçer gibi alkışlarsan yersin cevabı bu bayrağa sövenleri korumayın bana lütfen adama küfür ediliyor oda cevap verecek tabi ki sanki gidip uyarsa anlayışla karşılayacak tribün
    Bayrağa küfredildiği falan yok abartmayın. Yersin cevabı diye birşey yok. Volkan Türk kalecilerinin örnek aldığı belkide Türkiye'nin en iyi kalecisi ve yapacağı davranışlara dikkat etmek zorundadır. Her zaman(küfür yese dahi) saygılı olmalıdır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bayrağa küfredildiği falan yok abartmayın. Yersin cevabı diye birşey yok. Volkan Türk kalecilerinin örnek aldığı belkide Türkiye'nin en iyi kalecisi ve yapacağı davranışlara dikkat etmek zorundadır. Her zaman(küfür yese dahi) saygılı olmalıdır.
    Yok öyle dünya,adam orda Türkiye için oynuyor bu 1 değil ki en yakın Estonya maçında Emre'yi yuhladılar maça giderken Fenerbahçeye sövdüler bu tamamen art niyet ve cevap vermekte kesinlikle bu oyuncu haklı çünkü orada küfür edilen kişi volkan değil tüm takımdır ancak geri kafalılar bunu farkında değiller olsalar o küfürü etmezler o ayrı konu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Yok öyle dünya,adam orda Türkiye için oynuyor bu 1 değil ki en yakın Estonya maçında Emre'yi yuhladılar maça giderken Fenerbahçeye sövdüler bu tamamen art niyet ve cevap vermekte kesinlikle bu oyuncu haklı çünkü orada küfür edilen kişi volkan değil tüm takımdır ancak geri kafalılar bunu farkında değiller olsalar o küfürü etmezler o ayrı konu
    Öyle bir dünya var. Profesyonel adam bunu bilmeli, bilecek ! Ayrıca terbiyeli olmaya davet ediyorum seni. Hiçbir takım taraftarına geri kafalı deme hakkını kendinde bulma ki zaten öyle bir hakka sahip değilsin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Öyle bir dünya var. Profesyonel adam bunu bilmeli, bilecek ! Ayrıca terbiyeli olmaya davet ediyorum seni. Hiçbir takım taraftarına geri kafalı deme hakkını kendinde bulma ki zaten öyle bir hakka sahip değilsin
    Bu ülkede kimin hangi hakka sahip olduğu belli değil ki..

Yarın bi gün birisi çıkıp Volkan'ı vursa, top tutmadı denecek.. Türk Futbolu bu hale geldi işte..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bunu bugün için söylüyorum ve bu insanlar bunu yaparken utanmıyor.
    Yapanların içinde kendi tuttuğum takımın taraftarıda olabilir hiç farketmez yapılan ayıp herkesin.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri