Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sen bir milli takım oyuncususun, kalecisisin. Eğer böyle durumları kaldıramıyorsan geçmeyeceksin kaleye. Rüştü yıllarca korudu o kaleyi. Bir kere bile böyle küfür çıktımı ağzından? Çıkmadı çünkü Rüştü artist bir kişilik değildi. Böyle bir sakal bırakıp, kas yapıp kendini şişirip hava atmadı kimseye. Rüştü yetenekleriyle çıktı ön plana. Fenerbahçe'de de böyleydi Beşiktaş'ta da Milli takımda da..

Geçmeyeceksin bunları kaldıramayacaksan. Canlı yayında söveceksen taraftara geçmeyeceksin o kaleye. Senden kral mısın? Yığınla kaleci var, senin yokluğunda kendini ön plana çıkaracak. Kimse kendini bir şey sanmasın. Sonra böyle olur.
    Bende katılıyorum, mümkünse bıraksın kaleyi bence ondan daha yetenekli olan, sadece tecrübe eksiklikleri olan kalecilerimiz var.

Gökhan Gönül'e birşey deniyor mu?Çoğu başka takıma gönül vermiş arkadaş birşey demez, çünkü böyle hareketler yapmaz oyununu oynar.Bugünde hata yapmış, kim yapmadı sanki?Yine birşey demiyoruz(en azından ben demiyorum).Ama Volkan o formayı haketmiyor, gitsin artistliğini başka yerlerde yapsın.2. goldeki gibi baksın toplara sadece.

Emre'ye de birşey diyemiyorum, oda gayet iyiydi her zaman ki gibi.Onun da tek sorunu malum takımda olması, kendini Galatasaray'da geliştirip şu anda Fenerbahçe'de oynaması.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Örnek Vermem Gerekirse AliSamiYen'deki Türkiye Yunanistna maçı 21 oyuncu ıslıklanırken MehmetAurelio alkşılanıyordu Fener'de oynamasına rağmen o maçta Ardayı ıslıklayan taraftar Arenaya geçis sürecinden sonra ardanın istemli kart görmesine neyapacaktı diyip Fenerli oyunculara yükleniyorsa benim için Milli Takımda Galatasaray Seyircisi de volkan da Emrede ve hatta TFF kurumu bile benim gözümde bitmiştir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaptanı Emre Belözoğlu olan takım bu kadar taraftarıda bu kadar olur.Bir ara ne güzel demişti MUSTAFA DENİZLİ ne güzel demişti bir ara bana kargalar kılavuzluk yapamaz.Kılavuzum Emre Belözoğlu taraftarımız ne olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ben de kamera çekimlerini gördüm, alakası bile yok. Mantıksız konuşuyorsunuz, kendisine küfreden seyirciye buraya gelip yüzüme söylesene diye bağırıyor sadece.

Mantıksız konuşmuyorum lütfen sözlerinize dikkat ediniz. Videolar internete düşünce izleyin lütfen. Böylece her zaman haklı çıkamayacağınızı öğrenmiş olursunuz. Üslubunuz çok kibar ama sözleriniz çok kaba bunu da belirtmek isterim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kendi gözümle gördüm ve okudum. Mantıksız bir konuşma yok tekrar izleyiniz.

nerden biliyorsun ? İlk volkan alkışlamadan önce küfür etmediler. Volkan alkışladıktan ve küfür ettikten sonra topluca küfür geldi.
    Dalga geçer gibi alkışlarsan yersin cevabı bu bayrağa sövenleri korumayın bana lütfen adama küfür ediliyor oda cevap verecek tabi ki sanki gidip uyarsa anlayışla karşılayacak tribün

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

ABOOO göz var nizam var ya. Adamın nasıl şeyler söylediğini 70 milyon gördü zaten. Ama sorun Emre'nin küfür edip etmemesi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kaç defa gördün seyircinin bi milli maçta Rüştüyle dalga geçtiğini ?
    Rüştü milli takımın başında defalarca maç oynadı. Hep kazandık mı biz? Hep iyi mi oynadık? Hiç mi eleştiri almadı ıslıklanmadı maç esnasında? Bunları Fenerin kalecisi diye demiyorum ben. Beşiktaş'ın kalecisi Cenk'te olsa bunları yazardım. Bir milli takım oyuncusu kameraların önünde seyircisine küfür ediyorsa oynamayacak, giymeyecek o formayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Görünen köy kılavuz istemez,bundan kaç ay önce herkes Anadolu'ya maçın verilmesi gerektiğini söyledi. İstanbul'da her ne olursa o olsun o küfürler olacaktı. Tahminde etmiştim,eğer 3'ü yersek Emre'yi kalaylarlar diye.

En azından hakeden gidiyor yahu. Şahsen bu rezil futbolu izleyeceğime gelecek yaz eğlenceli bir Hırvatistan maçını izlemeyi yeğlerim ben.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Zaten sorun burada. Hata yaptıktan sonra milli formanın arkasına sığınmamak lazım.

Birisi milli takımda oynuyor diye ilah olamaz. Çıkarın şu milliyetçiliği futboldan artık.

Şimdi Volkan kim bilir "Gece bu paraları nasıl sayacağım" diye düşünüyordur.

Bizse sabaha kadar birbirimizi yeriz.
    eminim şuan Volkan ın tek derdi paradır. hatta para gibi bir derdi vardır. güldürmeyin Allah aşkına..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oyuncu durup dururken taraftarına küfür etmez.Orda kendini bilmez bir kaç kişi ''Milli Takım oyuncusu Volkan''a laf atıyor veya küfür ediyor.Volkan'da Milli formaya saygısızlık yapanlara haddini bildirmeye çalışıyor ama Emre'nin savunulacak bir tarafı yok.
    Allah aşkına Oğuzhan bırak yahu ne 1 kaç kişi bizden 50 bin kişi varsa 49 bini bunu yaptı, hatta bir ara annem noluyor burda felan dedi. Rezalettik resmen, 2.maçada bari oynayamayan Sinan, Gökhan gibi oyuncularla çıkalımda iyicene dibe batmayalım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Surda volkan ve emre küfür etmedi diyen arkadaslar varya foruma olan saygim bitiyor artik(Kimsenin umrunda degildirde nese).Iyi aksamlar.
    kendini sadece volkanın yerine koymayı dene.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Dalga geçer gibi alkışlarsan yersin cevabı bu bayrağa sövenleri korumayın bana lütfen adama küfür ediliyor oda cevap verecek tabi ki sanki gidip uyarsa anlayışla karşılayacak tribün
    Bayrağa küfredildiği falan yok abartmayın. Yersin cevabı diye birşey yok. Volkan Türk kalecilerinin örnek aldığı belkide Türkiye'nin en iyi kalecisi ve yapacağı davranışlara dikkat etmek zorundadır. Her zaman(küfür yese dahi) saygılı olmalıdır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

neden emre, gökhan, burak değilde volkan biraz gözünü açın fenerbahçeli arkadaşlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben de kamera çekimlerini gördüm, alakası bile yok. Mantıksız konuşuyorsunuz, kendisine küfreden seyirciye buraya gelip yüzüme söylesene diye bağırıyor sadece.

bence zorlamayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En kısa zamanda bir göz doktoruna görün bence.

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Sen de kendini taraftarın yerine koymayı dene.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    imzamı atarım adam en ufak hatasında bile taraftardan özür diliyodu bu arada kimse milli takım formasına küfür etmiyor o formanın içindeki ruhsuz artistlere ediliyor o küfür
    Türk Milli Takım formasını bırakacaksınız kenara, hiçbir futbolcuya küfredemezsiniz. Haklı olarak tepki gösterir.

Küfür terbiyesizliktir, hiçbir insana yakışmaz.

Bir tek sorun Volkan zaten, tepki gösterdi diye hemen hırsla kin güdülmeye başlanır, yeldeğirmeninden intikam alınır. Rahatladınız mı şimdi?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kulüpçülük başladı. Kimse babanızın oğlu değil.(Yani değildir heralde.) O haklı bu haksız diye yorum yapmakla, yafta yapıştırmakla bir yere varamayız. Türk futbolu klavye başından kurtarılamaz. Tabiki görüş belirtilebilir fakat bu görüşlerin yönünün nereye gittiği önemli.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Herkes Volkan'a saldırmış taraftara laf eden yok.Volkan'ın küfür etmeye hakkı yok ama taraftarın hakkı var öyle mi?Neymiş profesyonellik.Volkan insan degil mi? Çok merak ediyorum orda size sövseler bu kadar sakin karsılarmısınız olayı.Ben profesyonelim arkadas bana ne kadar söverlerse sövsünler ben bişey yapmamalıyım.Milli takımı ıslıklayanlar da bizi dünyaya rezil ettiler.Protesto ediceksen stadı terket olsun bitsin oyunculara sövmekle oyuncularımızı ıslıklamakla olmaz bu iş.Galatasaraylı oyuncular ne kadar kötü oynarsa oynasın alkış ama Fenerbahçeli oyuncuların en küçük hatasında küfür Milli maçta bile bunu yapıyorlarsa zaten Türk futbolu bitmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan'a küfür etmedi diyenler gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.Adam baştan aşşa sövdü.
    Volkan'ın karakterini herkez biliyor kaale alınmaması gerekiyor.

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.Asıl tepki onlara değil federasyona gösterilmesi lazım.Bir kez MAA istifa dediklerini duymadım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

futbolcuların da insan olduğu unutuluyor..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    eminim şuan Volkan ın tek derdi paradır. hatta para gibi bir derdi vardır. güldürmeyin Allah aşkına..
    evet sen volkanı çok iyi tanıyorsun adam kırk yıllık arkadaşın ve onun tek derdinin para olduğunu biliyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hiddink canlı yayında. Hadi bi istifa ediyorum de.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Etti ya da etmedi, olay bu değil.

Sen gideceksin milyon dolarlar kazanacaksın, onlarca evin araban yatın katın olacak. Sonra maça çıkıp oynamayacaksın. Sonra da milli formanın arkasına sığınacaksın.

Ralf lafı ağzımdan almış zaten. Daha fazla şey yazmaya gerek yok.

Sabri,Arda çok oynadı o yüzden alkışlandılar değil mi?

90 dakika boyunca ceza sahası içinde kafa topu alamayan basiretsiz bir defans var ve sen git Volkan'ı ıslıkla terbiyesizliktir terbiyesizlik.Milli formanın arkasına saklanmak gibi bir olay yok ortada hiç bir futbolcu ıslıklanmayı haketmez ne kulüp maçında ne de milli maçta özellikle milli maçta...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Evet koydum mactan ciktim ve belcikali sevgilimin yanina gidip etrafa para sacicam birsey umrumda olmayacak.Bence gayet guzel.

O kadar konuşacak şey varken oturmuş Volkan'ın Emre'nin x'in y'nin küfür edip etmediğini tartışıyorsunuz. Klüpçülük var maç nerede olursa olsun, milli takım yok. Bu apaçık ortada. Hasan hocama katılıyorum milli takım başarılı olsun bu takım hepimizin oluyor ama başarısızlıkla hemen ligdeki rakip takım oyuncusunu aryıor gözler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şuna bak sahada futbolcusuyla taraftarı birbirini yiyor biz de burada birbirimizi yiyoruz.Ne güzel.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan Terbiyesiz
    Emre Küstah
    Gökhan Kötü
    Alayı Cici

rahatladınız mı (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Evet koydum mactan ciktim ve belcikali sevgilimin yanina gidip etrafa para sacicam birsey umrumda olmayacak.Bence gayet guzel.
    o adamın kişiliğini çok iyi biliyorsun...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri