Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.
    Egemen-Giray konusu sanırım bana yazıldı.Ben Rıdvan dilmen neden onlar oynadı dedi diye yazdım.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Neden yenildiğimiz önemli değil ki abi. Bizz yenilgi için bahane arıyoruz,hiç onu düzeltmek için uğraşmadık ki.Sırf şu Emre-Volkan olayı bu rezil futbolu örttü ya başka bir şey söylenemez.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri