Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Volkan'a küfür etmedi diyenler gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.Adam baştan aşşa sövdü.
    Volkan'ın karakterini herkez biliyor kaale alınmaması gerekiyor.

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.Asıl tepki onlara değil federasyona gösterilmesi lazım.Bir kez MAA istifa dediklerini duymadım.
    Volkan'ın karakteri şudur.Seni bilmiyorum ama benim gibi yada onurlu gururlu herkes gibi anasına bacısına küfür edildiğinde cevabını verir..Mağdur adamı mağrur yapıyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Volkan'ın karakteri şudur.Seni bilmiyorum ama benim gibi yada onurlu gururlu herkes gibi anasına bacısına küfür edildiğinde cevabını verir..Mağdur adamı mağrur yapıyorsunuz..
    İllaki öyledir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?
    adamın dinini tartışıyorsak konunun kapatılmasıın isityorum yakında ardanın sevgilisi de mini etekle geziyor diye yorum çıkar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    adamın dinini tartışıyorsak konunun kapatılmasıın isityorum yakında ardanın sevgilisi de mini etekle geziyor diye yorum çıkar
    Din yorumunu nereden çıkardınız anlayamadım ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Din yorumunu nereden çıkardınız anlayamadım ?
    Pardon yanlış alıntı yapmışım çok sinirlendim
    Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    süpersin

Arkadaşlar bilginize diyer oyuncular 5 vakit namazını kılıyormuş antreman odasında hüngür hüngür ağlıyorlarmış emre volkan gökhanda onlara gülüyorlarmış kavga çıkmış oradan kaçmış lar bu üçlü stres atmak için gece barlara gitmeye karar vermişler ağızlarından öyle duydum.adamları para sevdası tutmuş ama diğer oyuncularda biz bu parayı hakketmedik maaşımızı almıyacağız diyorlarmış
    buun alacaktım

Mesaj Yetkileri