Originally Posted by
Namzet
Kaleye 2 transfer gereksiz olmuş,Navarro profilinin cok cok üstünde oynamıştı bende

Diğer transferlerde hoşuma gitti,farklı isimler

Çok haklısın ama başlangıçta düşünmediğim şekilde gelişti olaylar, ayrıca Navarro'yu satmak istedim ama talibi çıkmadı ne yazık ki...

Originally Posted by
eXeKurnaz
Takipteyim başarılar .
Teşekkür ederim hocam.

Originally Posted by
nessus
Khune iyi kaleciymiş, ben direkt agility ve handling araım

Rivas'ın hızı büyük bir artı fakat bazı mental özelliklerde çuvallıyor. Fakat sık sık kontraya kalmanı engelleyecektir. başarılar.
Khune'den şimdilik çok memnunum gerçekten. Rivas'ında defansı toparlamasını umut ediyorum. Khizanishvili'ye bir türlü kanım ısınmadı ilk fırsatta onu da satacağım.

Originally Posted by
Dennis Bergkamp
Başarılar..Amrabat'a pas vermeyi öğretebilirsen iyi işler yapacaktır

Antrenmanlarda bu konu üzerine yoğunlaşırım mutlaka. Öneri için teşekkürler...
Türkiye Süper Ligi Start Aldı!
Türkiye Süper Ligi 1.Hafta:
Kayseri'den dört dörtlük başlangıç
Ligin açılış maçına biraz korkarak çıkmıştık, çünkü rakip ne de olsa Bursaspordu. Fakat karşılaşma bizim için bayram
havasında geçti. Yeni transferlerimiz Gökhan Ünal ve Kermit Erasmus taraftara kendilerini gösterdiler adeta. Eren
Güngör de onlara eşlik edince gerçekten süper bir skora imza atarak sezona başladık...
Türkiye Süper Ligi 2.Hafta:
Erasmus ve Gökhan Ünal devam ediyor...
Evimizde iyi başladığımız sezona Ankara deplasmanında da yine forvetlerimizin etkili oyunlarıyla iyi devam ediyoruz.
Takım hazırlık kampının ilk kısmında kötü sonuçlar almıştı ama sanırım taktik yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor.
İstediğim oyun tarzı ve skorları almaya başladık, devamının gelmesini umut ediyoruz...