1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Kayserispor | Anadolu Yıldızı Parlamak Üzere... | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaleye gereksiz takviyeler yapmışın kanımca navarro profilinin üstünde oynuyor bende potansiyeli olan bir kaleci zaten fenerden mert günoku alsan navarro gökhan mert seni rahat taşırdı.diğer transfer iyi rivas çok yerinde olmuş başarılar

Quote Originally Posted by eXeKurnaz View Post
    kariyerinde Sürekli başarı Bu temanın ülke kısmı yuvarlak onu nasıl yapcaz yada temanı söylermisin özelden ?

Teşekkür ederim dostum. Bu temanın adının Infussion olması lazım, ülke logoları da indirdiğim Logo paketinden geliyor. Logo paketini indirip gerekli klasöre atman lazım, bununla ilgili açıklama forumlarda mevcut...

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Kaleye gereksiz takviyeler yapmışın kanımca navarro profilinin üstünde oynuyor bende potansiyeli olan bir kaleci zaten fenerden mert günoku alsan navarro gökhan mert seni rahat taşırdı.diğer transfer iyi rivas çok yerinde olmuş başarılar

Biraz gereksiz olduğunu kabul ediyorum ama dediğim gibi Navarro'yu ilk fırsatta göndereceğim...

Türkiye Süper Ligi 3.Hafta:
    Belediye Kayserispor'a dur dedi!

Lige yaptığımız güzel başlangıcı seriye çevirmeye ramak kalmışken Belediyespor'un Afrikalısı N'Gal bitime 6 dakika
    kala attığı golle güzel gidişatımıza bir son verdi. Oyun, pozisyon ve topla oynama anlamında çok üstün olmamıza
    rağmen bu kez forvetlerimiz ilk 2 haftadaki bitiriciliklerini gösteremeyince sonuç böyle oldu...

Türkiye Süper Ligi 4.Hafta:
    Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye izin vermedi

Geçen sezonun Şampiyonu karşısında kendi evinde çok önemli bir sınava çıkmıştık. İlk yarıyı dengeli bir oyun sonucu
    beraberlik ile tamamladık. Aslında 1 puan bizim için güzel diye düşünürken Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Bienvenu golü
    ile bizde buz gibi hava estirdi. Ama kiralık gelen Gökhan Ünal "Ben de iyi bir golcüyüm" dercesine güzel bir golle skoru
    dengeye getiren isim oldu.

Mesaj Yetkileri