Kaleye gereksiz takviyeler yapmışın kanımca navarro profilinin üstünde oynuyor bende potansiyeli olan bir kaleci zaten fenerden mert günoku alsan navarro gökhan mert seni rahat taşırdı.diğer transfer iyi rivas çok yerinde olmuş başarılar
Kaleye gereksiz takviyeler yapmışın kanımca navarro profilinin üstünde oynuyor bende potansiyeli olan bir kaleci zaten fenerden mert günoku alsan navarro gökhan mert seni rahat taşırdı.diğer transfer iyi rivas çok yerinde olmuş başarılar
Teşekkür ederim dostum. Bu temanın adının Infussion olması lazım, ülke logoları da indirdiğim Logo paketinden geliyor. Logo paketini indirip gerekli klasöre atman lazım, bununla ilgili açıklama forumlarda mevcut...
Biraz gereksiz olduğunu kabul ediyorum ama dediğim gibi Navarro'yu ilk fırsatta göndereceğim...
Türkiye Süper Ligi 3.Hafta:
Belediye Kayserispor'a dur dedi!
Lige yaptığımız güzel başlangıcı seriye çevirmeye ramak kalmışken Belediyespor'un Afrikalısı N'Gal bitime 6 dakika
kala attığı golle güzel gidişatımıza bir son verdi. Oyun, pozisyon ve topla oynama anlamında çok üstün olmamıza
rağmen bu kez forvetlerimiz ilk 2 haftadaki bitiriciliklerini gösteremeyince sonuç böyle oldu...
Türkiye Süper Ligi 4.Hafta:
Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye izin vermedi
Geçen sezonun Şampiyonu karşısında kendi evinde çok önemli bir sınava çıkmıştık. İlk yarıyı dengeli bir oyun sonucu
beraberlik ile tamamladık. Aslında 1 puan bizim için güzel diye düşünürken Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Bienvenu golü
ile bizde buz gibi hava estirdi. Ama kiralık gelen Gökhan Ünal "Ben de iyi bir golcüyüm" dercesine güzel bir golle skoru
dengeye getiren isim oldu.