ADİDAS'ın yapmış olduğu 100. yıl formaları gerçektende giyilmeye değer nitelikte,klasik parçalı forma dizaynı üzerinde açık yakalı ve sarı yanına tatlımsı vişne rengini gayet güzel oturtmuşlar , 100. yıl nezninde nostaljik bir hava vermeye çalışmışlar,bana göre bunu başarmışlar ve gayet güzel olmuş,fakat yaka kısmı benim kendi zevkime göre hoşuma gitmiyor,yani forma kötü değil ama ben şahsen bu tarz forma yakası sevmediğim için eleştri sayılmaz ama beğenmediğimi belirtmeliyim.Formanın fiyatı 75 milyon ve eski forma ile kıyaslandığında değeri standart ölçüde,fakat AVEA yazısının 100. yıllık GS logosu üzerinde işi ne(!) o malümünüz sponsor ama bir sponsor un bu denli ileri gitmesi sinir bozucu,yönetimde ki görevli kişinin dikkatsizliği bu dezavantaja sebep oldu.demek ki AVEA firması AVEA logosunu GS logosu kadar büyük bassa kimsenin haberi olmayacak,suç AVEA da değil forma konusunda görevli yöneticilerde fakat yine de giyilmeye değer nitelikte bir forma,sırf bu sebep yüzünden alınmaz damgası vurulamaz... 10 üzerinden 8...

Resimleri daha büyü görmek için üstüne tıklayın...