Adam Lucid adına 2. golü atmış Hat-trick bekliyorum senden Kaan
Adam Lucid adına 2. golü atmış Hat-trick bekliyorum senden Kaan
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaan, hayal gücüne hayran kaldım
Screw you guys, I'm goin' home
Biraz önce uyandım. Tomb Raider Anniversary oynayanlar bilirler. Oradaki büyük dinazor karşımdaydı ve bana saldırmak istiyordu. Benim elimdeki tek şey ise tırnak makasıydı. Sonra elimdeki tırnak makası büyüdü ve bende üst üste tırnak makası darbeleriyle sonunda kafasını kopardım. Lucid olmamasına rağmen rüyada olduğumu biliyordum. Dehşetti
Konuyu yeni gördüm, baya da okudum, hayretler içinde kaldım, gerçi biraz da atanlar oldugunu düşünüyorum .
Şimdi mevzuya girelim; ben bu olayı iki kere yaşadım, yani yaşadığımı sanıyorum. Ama üzerinde durmak iyi birşey olmaz, sonuçta ilk sayfadaki olumsuzlukları çok derin sıkıntılar yaratabilir.
İlki, çok uzun zaman önce oldu. 7-8 yıl olmuştur belki geçmiştir. Yazlıkta hoşlandığım bi hatun vardı, tabi çocukluk aşkı, o da başka bi elemana yazıyordu.Neyse koca yazı öyle geçirdik. Ben söyleyemedim tabi neler hissettiğimi içimde kaldı. Sonra hatun ailevi sorunları nedeniyle şehir değiştirdi falan kayboldu gitti. Neyse yaz sonuydu. Herhalde bu konuyu çok kafama takmışım ki, hep aynı şekil rüyayı görüyordum. Bizim yazlık mekanın ücra bir köşesinde 3 kişi piknik yapıyoruz, denizkenarındayız. Rüya aslında çok kısa sürüyor devamını da pek hatırlamıyorum ama sürekli aynı rüyayı görür oldum, hatta yatmadan önce acaba bu akşam bu rüya ilerler mi diye düşünürken, bir gün rüyayı gördüm yine piknik yapıyoruz birden rüya oldugunu kavradım ve rüyada hiç konuşma geçmezken yanımdakilere bu bir rüya dedim. Dememle aniden uyandım zaten. daha sonra bir kaç gün daha aynı şekilde rüyaya müdahalede bulundum ama ileri götüremedim. daha sonra kış gelip araya okul,yorgunluk gibi etkenler karışınca bu sendromu atlattım.
İkincisi, geçtiğimiz kış oldu. Inception'ı izledim. Baya etkilendim. Ben şimdi bu tür sinema televizyon yapımlarına çok takıyorum kafayı herkesle tartışıyorum falan. Lost'u da Memento'yu ya günlerce tartışmıştım. Demekki yine kafayı çok takmışım bu mevzuya ki; rüyamda birşey görüyorum çok karışık sonra birden yerde yatarken uyanıyorum, kalkıyorum ki boş bir oda ahşap taban falan, bir kaç kişi konuşuyor arkadaşlarım oldugunu biliyorum ama yüzlerini görmüyorum ardından yine rüya oldugunu anladım hatta, rüya içinde rüya gördüğümü belirttim yine benim rüya pat diye kesildi.
Konu ile alakasız olarak; Rüya alemi çok derin çok geniş, bu konu üzerinden uğraşan arkadaşlara önerim olacak; kendinizi çok kaptırmayın, bildiğim kadarıyla hem dini, hem de psikolojik(bilimsel) olarak rüyaya pek kaptırmamakla ilgili uyarılar var aman diyim kendinize dikkat edin.
Şu anda kendini kaptıran yok sanırım Zaten istemsiz oluyor. Yani yatmadan önce bişey yapıp sonra o gece lucid görmüyoruz. Rastgele bir gün gördüğümüz için kasmıyoruz. En azından ben kasmıyorum Ben akışına bıraktım. Elbet bir gün 2. kez lucid olurum
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cihan bi ara kaptırır gibi oldun sen ama Baya asılmıştın Lucid olcam diye. Zaten sürekli kontrol etme şansımız olmadığı için kaptırmakta zor oluyor, ama çok zevkli iş ya
Screw you guys, I'm goin' home
Yok ya o işin esprisiydi Başta tabi yeni yeni öğrendiğim için heveslenmiştim ama yavaş yavaş etkisi geçti
Ben lucid mi oldum anlamadım ki arkadaş
Savaştayken esc'ye basıp oyundan çıkıyorum , var mı ötesi ?
Last edited by Rick Nelson : 16.Eylül.2011 at 02:44
Yoksa siz ? Yoksa siz ? Yoksa siz kardeşmisiniz ?
Bende dün rüyamda benim alışveriş yaptığım bir mağazada sevdiğim bir abim var.Ona oynadığım kuponu söylüyordum.Dün öğlen oynamıştım o kuponu.Bu sanırım sadece rüya lucid felan değil.Gerçekte yaptığım kuponu rüyamda görmem baya şaşırttı beni.
Ayrıca şu da var.ESC'ye basıp çıktığım rüyayı 2-3 gün sonra tekrar gördüm.Anlatmıştım zaten ama
ESC kaybolmuş ordan.Arama tuşuna bastım yine fayda etmedi.Sonra kaçmaya başladım.Hollywood filmlerinde bile yok böyle sahne
Recep , abi sen de aşmışsın ya
Böyle rüyalar görüyorsanız sorun sizdedir. Benim rüyalarım gayet normal
2 Gün önce rüyamda Nedved'i gördüm , dün gece de Arda Turan'ı. Bakalım bugün kimi görücez
Ama Nedved'li olan rüyam çok güzeldi ya. Uyanınca kötü oldum. Keşke rüya olmasaydı dedim.
Ben dün rüyamda Sadri Şener ile Yıldırım Demirören'i gördüm. Nereden gördüysem.
Var mı bi değişiklik beyler
Ben 5 gündür ardarda açık saçık rüyalar görüyorum. Sebebini çözemedim
Gittiğin yol yol değil Cihan
Valla ben bişey yapmadım
Yapmamış halin buysa yaptığın halin ...
Aslında rüyanda elektrik düğmesinin açılmayacağına dair kendini şartladığın için bir nevi açılmayacağını biliyorsun. Rüyan da bilinçaltının yansıması olduğu için ışık da yanmıyor tabi.
Fazla mı kompleks ve felsefik oldu? Bence cevabı budur.
Bende aynısını yazmıştım alttaki mesajın devamına ama cümleyi toparlayamadığım için sildim
Dikkat edin knock out olmayın
Ben geçenlerde 2. kere rüyada olduğumu anladım ama rüyanın devamını hatırlamıyorum Yukardan atom bombaları düşüyordu denizde sekip geri çıkıyordu. Bu bir rüya olmalı felan dedim ama sonrası yok
Dün sabah bana şeytan lucid yaptı.
İş yerinde çekyatta uyuyoruz arkadaşla. Sabah saat 7 de arkadaşım iş yerini açıyor ben stüdyoda devam ediyorum uyumaya. Bir ara dalıyorum uykuya o arada sıra dışı rüyalar görüyorum ve gözümü açıyorum. Stüdyo ya bir kız giriyor güzel bir kız. Aynadan bana bakıyor benim uyanık olup olmadığımı öğreniyor meğersem, bende gözümü kapatıyorum göz göze gelmiyorum onunla ve başımın arkasına geçip kafasını kulağıma doğru yaklaştırıyor hissediyorum ve onun şeytan olduğunu biliyorum göz bebekleri yuvarlak değil düz çizgi şeklinde acaip birşey, bağırmaya çalışıyorum bağıramıyorum tüm çabalarıma rağmen az da olsa bi ığğğ diyorum. Arkadaşım diğer odadan "ne oldu lan" diyor. Yine ses yok bende, ben duyuyorum onu ama cevap veremiyorum. Bu böyle 2-3 dk devam ediyor ve sonunda arkadaşım lavaboya gitmek için içeri giriyor şeytan gidiyor. Bende kendime geliyorum. Şeytanı kovmasa neler olurdu bilmiyorum.
Last edited by lexoqe : 01.Kasım.2011 at 15:44
Sonunda başardım Uzun zamandır deniyordum olmuyordu. Bu gece başardım. Çok şaşırtıcı ve ilginç bir şey. Gerçekten hiç bir farkı yok. Yolda yürüyordum, kendi kendime bu bir rüyamı dedim. Test etmek için kolumun etini sıktım parmağımla. Hiç acı yoktu. Bu bir rüya dedim ve yürüdüm etrafıma bakındım. Sonra istediğimi yapabilirim o zaman ben dedim ve uçmaya çalıştım. Havalandım biraz ama sonra uyandım kahretsin İlk deneyimim oldu. Çok zevkli gerçekten. Umarım devamını getirebilirim.
FM Gazetesi
Hayırlı olsun Başlığıda 6 yapalım o zaman
ya ben de çok merak ettim şimdi du bakalım denicem de, yapabilen birisi bana ciddi bi anlatsın zahmet olmazsa?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!