1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Parfüm önerileri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hugo Boss - Dark Blue, Ralp Lauren - Polo Plack, Bvlgari - Black, yaz için Bvlgari - Aqua Marine kullandıklarım.

Bunun dışında beğendiklerim, Kenzo L'Eau Par Kenzo Eau Indigo, Paco Rabanne - 1 Million, Giorgio Armani - Black Code, Calvin Klein - Obsession Night, Paco Rabanne - Black Xs. Yaz içinse Jil Sander - Jil Sander Sun ve Lacoste - Red alternatif olabilir.
    Last edited by uAburak89 : 13.Kasım.2011 at 22:26 Reason: Yazım hatası.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hugo Boss - Dark Blue, Ralp Lauren - Polo Plack, Bvlgari - Black, yaz için Bvlgari - Aqua Marine kullandıklarım.

Bunun dışında beğendiklerim, Kenzo L'Eau Par Kenzo Eau Indigo, Paco Rabanne - 1 Million, Giorgio Armani - Black Code, Calvin Klein - Obsession Night, Paco Rabanne - Black Xs. Yaz içinse Jil Sander - Jil Sander Sun ve Lacoste - Red alternatif olabilir.
    One Million, Black Code ve Black XS 5 insandan 3'ünün üstündeki kokular oldu son zamanlarda, onun dışında güzel kokular bir de, Kenzo'ların hiçbirini nedense sevemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Prada kullanın. Elbiseyi vanish pembeliğiyle bile yıkasanız kokusu çıkmıyor. İstisnasız sizi gören herkes kokunuzdan bahsedecektir. Popüler olursunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    One Million, Black Code ve Black XS 5 insandan 3'ünün üstündeki kokular oldu son zamanlarda, onun dışında güzel kokular bir de, Kenzo'ların hiçbirini nedense sevemedim.
    Özellikle One Million oldukça popüler olmuş durumda, katılıyorum. Ama yinede bir RochasMan ya da Giorgio Armani - Acqua Di Gio konumunda değil, henüz. Kenzo'nun tek sevdiğim kokusu Indigo, diğerlerini ben de beğenmiyorum.

Mesaj Yetkileri