...
Premier Lig'de 30.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Manchester United
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Toplantısı: Lig lideri karşısında dikkatli ve temkinli bir oyun sergiledik, bugün puan kazanmak hem hedeflerimiz açısından hemde moral açısından önemliydi kötü oynadığımızı düşünmüyorum oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.
...
Premier Lig'de 31.Hafta Yer: Goodison Park Rakip: Everton
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Toplantısı: Zorlu bir deplasman ve gününde olmayan bir takım olduk bugün, oyuna hakim olmakta zorlandık bazen oyundan koptuk ama 90+1'de Demba Ba yine bizi ipten alan isim oldu onun bu bireysel performansı diğer oyuncular içinde örnek olması dileğiyle. Bazen kötü oynarsınız şans size güler ve bunu değerlendirirsiniz bunu değerlendirdik mutluyuz.
...
Premier Lig'de 32.Hafta Yer: DW Stadium Rakip: Wigan
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Toplantısı: Demba Ba harikalar yaratmaya devam ediyor seviyorum bu adamı (:
...
Premier Lig'de 33.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Swansea
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ameobi bu sezon sakatlıklar yüzünden çok kötü günler geçirdi hem onun hemde bizim için iyi bir sonuç oldu yolumuza devam ediyoruz.
...
FA Cup'ta Yarı Final Yer: Anfield Road Rakip: Liverpool
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Premier Lig'de en az gol atan takımlardan bri olarak 8 şut attığımız 6 isabet sağladığımız 4'ü golle sonuçlanan bir maçtan sonra duygularımı nasıl ifade edebileceğimi bilemedim oyuncularımın yüreklerine sağlık artık finaldeyiz !
...
Premier Lig'de 34.Hafta Yer: Villa Park Rakip: Aston Villa
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Çok iyi bir defans ve aynı orantıda ofans sergilediğimiz bir mücadele oldu hedeflerimize yaklaşmak mutluluk verici ama dikkatli olmamız ve çizgimizden kopmamız gerekiyor.
...