-
Vestel Manisaspor, gurbetçi oyuncu Nizamettin'i transfer etti
Vestel Manisaspor, Almanya'nın BV Borussia Dortmund takımından gurbetçi oyuncu Nizamettin Çalışkan ile sözleşme imzaladı. Ves-Cafe'de düzenlenen törende, 19 yaşındaki orta alan oyuncusu, kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Nizamettin Çalışkan, yaptığı açıklamada, ''Vestel Manisaspor'da oynamak ve Ersun Yanal ile çalışmak benim için gurur verici olacak. Ersun Yanal'ın gençlere önem verdiğini biliyorum. Öncelikle hedefim kendimi ispatlamak ve ilk 11'in değişmez oyuncusu olmak'' diye konuştu. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Haluk Çubukçu ise, gelecek vaateden bir oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, ''Nizamettin, umuyorum ki gelecek yıllarda Türkiye'de ve Avrupa'da ses getirecek bir oyunu olacak'' dedi. Sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Çubukçu, ''Fikstür gereği çok ciddi maçlarımız var. Biz takımın bugüne kadar geçirdiği kamp devresinden son derece mutluyuz. Oyuncuların yaz tatilinden sonra yakaladığı performans çok iyi. Avusturya kampının da takımımıza çok yararlı olacağına inanıyoruz'' dedi. Bir gazetecinin sorusu üzerine yabancı oyuncu transferi konusuna da değinen Çubukçu, 1 yabancı oyuncu transfer hakları kaldığını kaydederek, ''Bu hakkımızı kullanıp kullanmama konusunda kesin kararımızı vermiş değiliz'' dedi. Öte yandan Vestel Manisaspor, ikinci etap kamp çalışması için bu gece Avusturya'ya İstanbul üzerinden uçakla hareket edecek.
milliyet
Mesaj Yetkileri