Arkadaşlar öncelikle ilginin az olması beni düşündürdü, herhangi bir yerde yanlışlık yapıyorsam lütfen söyleyin. Elimden geldiğince özenle hazırlamaya çalışıyorum sunumu. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..
Şampiyonlar liginden sonra ligde olduğumuz yerden devam ettik. 2. yarıda maçı koparttık.
-----
14 günlük aradan sonra ligdeki ilk yenilgimiz ağır oldu. Pas yapamadık, hiç iyi oynayamadık. İlk defa kendi futbolumuzu sahaya yansıtamadık. M.City affetmedi.. Chelsea puan farkını kapattı çok yakından takip ediyor bizi.
-----
Şampiyonlar liginde ilk galibiyetimizi aldık. Maçlara çok iyi başlıyoruz, istediğimiz gibi oynuyoruz ama gollere engel olamıyoruz. Nedeni hala çözemedim. Ancak yinede bu galibiyet bizi mutlu etti..
-----
Ve kazananın liderlikte kalacağı maç.. Çok zorlu bir fikstür, song,gervinho,guarin gibi önemli oyuncularımızdan yoksun sahadayız.
Zorda olsa kazanmasını bildik. Kalecimiz maçın yıldızı oldu. Ortada bir maçtı. Son vuruşlarda biraz daha şanslı olsak zorlanmazdık ama Chelsea de çok şanssızdı. Son haftalarda kötü oynuyoruz ama kötü oynayarak da kazanmasını biliyoruz..
-----
Ligde son durumumuz.
![]()